Marc Anthony se îndreaptă către altar pentru a treia oară

Marc Anthony se îndreaptă către altar pentru a treia oară

Cântăreţul Marc Anthony se află la al treilea mariaj FOTO AFP

Cântăreţul Marc Anthony s-a logodit cu fotomodelul Shannon de Lima, iar cei doi plănuiesc să se căsătorească în Republica Dominicană în decursul acestei luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marc Anthony (46 de ani) a cerut-o în căsătorie pe Shannon De Lima (26 de ani) în luna martie, potrivit US Weekly. Această cerere în căsătorie vine la o lună după ce cântăreţul s-a despărţit de moştenitoarea multinaţionalei de îmbrăcăminte Topshop, Chloe Green.

Marc şi Shannon, un fotomodel din Venezuela, şi-au început relaţia în ianuarie 2012, la şase luni după despărţirea cântăreţului de Jennifer Lopez. Aceştia s-au separat un an mai târziu.

Zvonurile despre logodna lor au apărut în luna martie a acestui an, după ce pe mâna lui Shannon a apărut un inel cu diamant. Cei doi au fost rezervaţi în declaraţii încă de atunci.


Marc Anthony şi logodnica sa, fotomodelul Shannon De Lima FOTO Daily Mail

Înainte de a se împăca cu viitoarea lui soţie, Marc a avut o legătură cu proprietara Topshop, Chloe (23 de ani). Cei doi s-au despărţit în februarie, după un an de relaţie.

Marc Anthony se va căsători pentru a treia oară. Acesta a mai fost căsătorit cu Miss Univers 1993, Dayanara Torres. Mariajul a durat trei ani, iar cei doi au doi fii, Cristian (13 ani) şi Ryan (11 ani).

Cântăreţul este, de asemenea, tatăl unei fete, Ariana (20 de ani), care a rezultat din relaţia acestuia cu Debbie Rosado, dar şi al gemenilor Max şi Emme (6 ani), copiii lui cu fosta soţie, cântăreaţa Jennifer Lopez.

Marc Anthony şi Jennifer Lopez s-au căsătorit la mai puţin de o săptămână după ce divorţul artistului de Dayanara s-a finalizat. Faimosul cuplu a rezistat şapte ani, înainte să îşi anunţe despărţirea în iulie 2011.

Marc a intentat divorţ în aprilie 2012, iar acesta s-a finalizat în luna iunie a acestui an, la trei luni mai târziu după ce el a cerut-o în căsătorie pe Shannon. Aceasta din urma este şi ea mama unui fiu de şapte ani, rezultat dintr-o relaţie anterioară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările