Madonna şi-a angajat cinci sosii

Madonna şi-a angajat cinci sosii

Madonna şi-a luat cinci sosii

Cântăreaţa americană Madonna a angajat cinci sosii pentru a o apăra de frenezia fanilor şi a paparazzilor pe durata turneului ei mondial din 2012.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artista americană a venit ea însăşi cu ideea acestui plan, care îi va permite să treacă neobservată pe durata turneului, ce va debuta în luna mai, şi este convinsă că această stratagemă va reuşi să îi păcălească pe fani şi pe paparazzi.
„În timpul turneului, «cvintetul de clone» va fi trimis în faţa ei, pentru a crea o diversiune, atunci când ea va ieşi din hoteluri, restaurante, săli de concerte sau orice alte spaţii publice. Madonna este îngrijorată în privinţa normelor de securitate din ţările străine şi nu doreşte să fie victima paparazzilor care o urmăresc. E un plan strălucit, iar ea este convinsă că va funcţiona", a declarat aceeaşi sursă.

Madonna însăşi le va preda celor cinci sosii cursuri speciale, pentru ca acestea să îşi perfecţioneze mimica şi gesticulaţia şi să o imite cât mai bine.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările