Laura Stoica, album postum

Laura Stoica, album postum

Laura Stoica

Un nou material discografic semnat Laura Stoica (foto) va fi lansat mâine de casa de discuri Roton.

Ştiri pe aceeaşi temă

Albumul se numeşte „Vino" şi conţine zece piese noi, majoritatea compuse de Laura Stoica, dar pe care artista nu a reuşit să le lanseze.

Evenimentul are loc la Sala Radio şi printre invitaţi se numără membrii formaţiei care au participat la înregistrări, dar şi managerul regretatei artiste.

Cântăreaţa Laura Stoica şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu, au murit în urma unui accident de circulaţie, petrecut în martie 2006. Interpreta avea atunci 38 de ani şi era însărcinată.

O maşină aflată pe contrasens a intrat din plin în autoturismul condus de Cristian Mărgescu (36 de ani).

Laura Stoica, interpreta îndrăgitei piese „Un actor grăbit", s-a născut la 10 octombrie 1967. Ea a devenit cunoscută după ce a participat la Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia.

Printre hiturile interpretate de solistă se numără piesele „Focul", „Nici o stea" şi „Oameni de zăpadă". În 2000, a absolvit Facultatea de Teatru, Secţia Arte, din cadul Universităţii Ecologice din Bucureşti, clasa Adrianei Popovici. Laura Stoi­ca a jucat pe scena teatrului din Piteşti.

În 2007 a avut loc Festivalul Laura Stoica, organizat de fratele artistei, cu intenţia de a-i aduce acesteia un omagiu şi de a promova tinere talente. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: