Laura Cosoi a născut: actriţa a publicat prima imagine şi a dezvăluit numele bebeluşului FOTO

Laura Cosoi a născut: actriţa a publicat prima imagine şi a dezvăluit numele bebeluşului FOTO

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în vara anului 2015 FOTO Alex Gâlmeanu

Laura Cosoi a născut primul său copil, anunţând vestea prin intermediul unei fotografii. Totodată, actriţa a dezvăluit şi numele bebeluşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa Laura Cosoi (36 de ani) şi omul de afaceri Cosmin Curticăpean (40 de ani) au devenit în această dimineaţă părinţii unei fetiţe. Actriţa a împărtăşit bucuria pe Facebook, unde a făcut publică o imagine şi a dezvăluit că micuţa se va numi Rita.

 

Actriţa a născut primul copil la doar câteva zile după ce familia şi prietenii i-au organizat o mică petrecere. „A fost un fel de «pre baby party», pentru că nu mi-am dorit o petrecere clasică de «baby shower». Nici eu, nici Cosmin nu vrem că prietenii noştri să cheltuiască inutil pe tot felul de lucruri care, poate, nici nu ne vor folosi vreodată. Vom vedea treptat ce avem nevoie şi sunt convinsă că ne vom descurca. Curtea casei noastre s-a umplut de flori şi lumânărele, de oameni fericiţi, de copii şi gânduri bune pentru cea mai mică dintre noi şi atât de aşteptată“, a povestit Laura Cosoi pe blogul personal.

După doi ani de relaţie, Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în vara anului 2015.

FOTO George Banu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: