Johnny Depp i-a făcut cadou de nuntă lui Amber Heard iahtul pe care i-l dăruise Vanessei Paradis

Johnny Depp i-a făcut cadou de nuntă lui Amber Heard iahtul pe care i-l dăruise Vanessei Paradis

Johnny Depp s-a căsătorit marţi cu actriţa Amber Heard FOTO Hepta

Actorul Johnny Depp i-a oferit actriţei Amber Heard, cu care s-a căsătorit marţi, iahtul pe care i-l dăruise anterior Vanessei Paradis, pe care l-a rebotezat Amphitrite, după numele zeiţei mării din mitologia greacă, soţie a lui Poseidon, potrivit contactmusic.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iahtul, în valoare de 28,8 milioane de euro, se numea anterior Vajoliroja, de la numele fostei partenere de viaţă a lui Johnny Depp, Vanessa Paradis, numele actorului şi cele ale celor doi copii ai fostului cuplu, Lily-Rose şi Jack.

Johnny Depp a cumpărat iahtul în 2007 şi l-a reamenajat în stil vintage. În 2013, presa tabloidă relata că actorul ar fi cerut circa 130.000 de dolari pe săptămână pentru închirierea ambarcaţiunii.

Actorul a rebotezat iahtul, dându-i numele Amphitrite, după zeiţa greacă a mării, şi i l-a oferit drept cadou de nuntă lui Amber Heard, cu care Johnny Depp s-a căsătorit civil marţi, la casa din Los Angeles a cuplului.

Ceremonia nupţială a cuplului Johnny Depp, în vârstă de 51 de ani, şi Amber Heard, în vârstă de 28 de ani, va avea loc sâmbătă, pe insula Little Hall’s Pond Cay, din Bahamas, deţinută de actor, unde este ancorat şi iahtul de lux.

Potrivit informaţiilor din presa americană, Depp va cânta la nuntă, alături de prietenul său, Alice Cooper, iar la petrecere vor participa şi câteva vedete, precum Marilyn Manson, Steven Tyler, producătorul muzical Rick Rubin şi producătorul de film Jerry Bruckheimer.

Johnny Depp a avut anterior o relaţie îndelungată cu actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 15 ani, şi Jack, în vârstă de 12 ani. Anterior, Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison din 1983 până în 1985. A fost logodit cu actriţele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn şi Winona Ryder şi a avut o relaţie intens mediatizată cu modelul britanic Kate Moss.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările