Jennifer Lopez, în lacrimi amintindu-şi divorţul de Marc Anthony: „Mă simţeam de parcă urma să mor“

Jennifer Lopez, în lacrimi amintindu-şi divorţul de Marc Anthony: „Mă simţeam de parcă urma să mor“

Jennifer Lopez s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop FOTO Hepta

Jennifer Lopez (45 de ani) a izbucnit în plâns în timpul unui documentar difuzat de HBO, în momentul în care şi-a amintit de mariajul cu Marc Anthony (46 de ani), încheiat în iunie 2014. Cântăreaţa s-a arătat extrem de dezamăgită de ruptura de Anthony pe care o cataloghează drept „un eşec“ care o aducea tot mai aproape de moarte, scrie „Daily Mail“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un documentar HBO intitulat „Dance Again“, Jennifer Lopez, care a fost căsătorită cu Marc Anthony timp de şapte ani, până la divorţul celor doi de anul trecut, a insistat să sublinieze faptul că a încercat tot ce putea să repare relaţia, dar nu a reuşit şi a resimţit mai multă durere decât iubire în clipa în care drumurile lor s-au separat. „Eram în cabina mea şi simţeam că nu mă puteam ridica din pat dimineaţa, nu am simţit niciodată o durere ca asta. Nu există durere sau eşec mai mare decât un divorţ. Speranţa, visul, povestea de basm, acea primă dată când simţi că totul se sparge în bucăţi, mă simţeam de parcă urma să mor. Ai impresia că ai eşuat. Indiferent de cât de mult încercam, nu puteam să fac ceva să funcţioneze“, a mărturisit Lopez.

Cântăreaţa a recunoscut că despărţirea de Anthony a fost cu atât mai chinuitoare cu cât gemenii acestora, Max şi Emme, în vârstă de şase ani, s-ar fi dovedit a fi devastaţi. „Nu acesta era visul meu. Visul meu era să fim împreună pentru totdeauna. Nu îţi doreşti să destrami o familie“, a mai spus ea. După divorţul lor, Jennifer Lopez şi Marc Anthony împart custodia celor doi copii ai lor. „Asta este aşa, ca să îmi aduc aminte de tati. Vreau să mi-l amintesc mereu, am cumpărat inima asta“, a spus şi micuţa Emme, într-una dintre secvenţele documentarului, arătând un pandantiv în formă de inimă.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa, în perioada februarie 1997 - ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd, în perioada septembrie 2001 - iunie 2002, şi cu cântăreţul Marc Anthony, în perioada iunie 2004 - aprilie 2012. Vedeta americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din industria de divertisment, rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck. La sfârşitul lunii mai 2014, presa americană a anunţat că Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relaţie din octombrie 2011, întrucât acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali.

Marc Anthony şi Jennifer Lopez FOTO AFP

Jennifer Lopez, născută în 1968 în cartierul Bronx din New York, s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul „In Living Color“, Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum „Selena“, „Trenul cu bani“, „Anaconda“, „Eu cu cine mă mărit?“, „Camerista/Maid in Manhattan“, „Plan de rezervă“ şi „Pregăteşte-te, că vine!“, arată Mediafax.

Şi-a lansat albumul de debut, „On the 6“, în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de membru al juriului emisiunii-concurs „American Idol“, dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările