Jackie Chan: „O să văd cât de departe mai pot merge cu actoria în funcţie de ce îmi dictează corpul“

Jackie Chan: „O să văd cât de departe mai pot merge cu actoria în funcţie de ce îmi dictează corpul“

Fiind un simbol cultural, Jackie Chan a fost pomenit în diverse cântece pop, desene animate şi jocuri video FOTO Reuters

Jackie Chan, actor şi coregraf de lupte din Hong Kong, spune că va lăsa pe seama propriului organism decizia de a se retrage din cariera de actor, scrie „Reuters“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Pe când aveam 40 de ani, mass-media mă întreba când mă voi retrage, iar eu le spuneam că peste cinci ani, apoi peste alţi cinci ani şi tot aşa. Peste şase luni voi avea 60 de ani. O să văd cât de departe mai pot merge cu actoria în funcţie de ce îmi dictează corpul“, a declarat cascadorul.

Chan este cunoscut pentru cascadoriile sale pline de acrobaţii, aceasta fiind protagonist în mai mult de 100 de filme. Acum, regizează şi produce propriile sale filme în Asia. „Am răni, a devenit obositor, nu mai are acelaşi farmec precum în trecut“, a mai completat el.

Acesta deplânge soarta Hollywood-ului şi o singură nemulţumire legată de cariera sa, aceea de a nu fi jucat, până acum, într-o dramă. „Sper ca într-o zi un producător de la Hollywood mă va angaja să joc într-o dramă. De ce? Pentru că publicul nu este obişnuit cu acest fel de Jackie. Am văzut în toţi aceşti ani atât de mulţi actori care joacă în filme de acţiune şi care au dispărut. Actorii de acţiune nu rezistă prea mult timp, spre deosebire de cei care joacă în drame, precum Robert De Niro sau Dustin Hoffman, ei trăiesc pentru totdeauna“, a mai spus Chan.

Jackie Chan este un actor, coregraf de lupte, comediant, regizor, producător, expert al artelor marţiale, scenarist, antreprenor, cântăreţ şi cascador originar din Hong Kong. În filmele sale, este cunoscut pentru stilul acrobatic de luptă, sincronizarea sa comică, folosirea armelor improvizate şi cascadoriile sale inovative. Fiind un simbol cultural, Chan a fost pomenit în diverse cântece pop, desene animate şi jocuri video. Ca solist de operă, Chan a lansat mai multe albume şi îşi cântă o mare parte din piesele de generic ale filmelor în care joacă. Jackie Chan a obţinut stele pe „Hong Kong Avenue of Stars“ şi pe „Hollywood Walk of Fame“.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările