FOTO Regina Elisabeta a II-a, fotografiată când prepara budinca de Crăciun, alături de cei trei moştenitori

FOTO Regina Elisabeta a II-a, fotografiată când prepara budinca de Crăciun, alături de cei trei moştenitori

Regina Elisabeta a pregatit budinca de Craciun alaturi de printul Charles, printul William si micul print George FOTO Palatul Buckingham

Regina Elisabeta a II-a, alături de prinţul Charles, fiul, prinţul William, nepotul, şi prinţul George, strănepotul, au fost fotografiaţi preparând tradiţionala budincă de Crăciun.

Îmbrăcaţi în costum şi cu cravată, prinţii Charles şi William îi încadrează pe prinţul George şi regina Elizabeth II, care poartă o rochie casual şi nu a renunţat la poşetă. Cu un brad de Crăciun decorat cu motive regale, fără şervete sau alte obiecte necesare în timpul gătitului, cei trei sunt foarte atenţi la felul în care prinţul George amestecă în compoziţia pentru budincă.
 
 
Fotografiile publicate online au fost făcute săptămâna trecută, înainte ca regina să plece spre domeniul Sandringham şi înainte ca prinţul consort Philip să fie internat vineri. Potrivit celor mai recente informaţii, el va rămâne câteva zile sub supravegherea medicilor. Prinţul Philip, în vârstă de 98 de ani, a mers la spital la recomandarea medicilor. Nu au fost oferite mai multe detalii, însă familia se aşteaptă ca el să revină la Sandringham până de Crăciun.
 
 
Imaginile cu cei patru au fost realizate la Palatul Buckingham, iar acţiunea lor a venit în sprijinul unei iniţiative a Royal British Legion.
 
Tradiţional, budinca specială de Crăciun aduce noroc. Desertul a fost piesa centrală a reuniunii de Crăciun a Legiunii. Iniţiativa „Together at Christmas” are menirea de a sprijini comunitatea Forţelor Armate în preajma Sărbătorilor.
 
Fotografiile au fost relizate de Chris Jackson.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările