Fostul iubit al lui Jennifer Lopez, pe urmele divei, în Saint Tropez. A intrat în aceleaşi magazine, la câteva ore distanţă

Fostul iubit al lui Jennifer Lopez, pe urmele divei, în
Saint Tropez. A intrat în aceleaşi magazine, la câteva ore distanţă

J Lo şi Alex Rodriguez, fostul logodnic. Foto: Profimedia şi Instagram

Este lipsă de inspiraţie sau tachinare? Căci devine hilară situaţia pe care o creează Alex Rodriguez, fostul iubit al lui Jennifer Lopez. E ca un joc al absurdului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marele sportiv A-Rod, cu care J Lo a fost logodită până în primăvară, îi calcă efectiv pe urme. Îi adulmecă paşii. Sau, pe româneşte spus, o caută cu lumânarea. Deşi în compania jurnalistei Melanie Colins, frumoasa blondă cu care se presupune că a început o relaţie, A-Rod pare că o caută în continuare, măcar cu privirea, pe sexy diva latină, iubita lui Ben Affleck.

Ca într-o telenovelă, a luat-o la pas prin Saint Tropez, pe unde călcase şi Jennifer Lopez mai devreme.

Alex Rodriguez şi jurnalista sportivă Melanie Collins au fost văzuţi două ore mai târziu intrând în aceleaşi magazine în care J Lo intrase. A-Rod şi perechea sa au savurat din plin o îngheţată la cornet ce părea delicioasă şi culmea! Au fost îmbrăcaţi tot în alb, la fel ca... cine altcineva? Jennifer Lopez, desigur.

Citeşte mai departe aici...

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările