Florin Piersic, dezvăluiri despre idila cu Angela Similea: „Am fost într-un amor nebun. Era dorită de toţi“

Florin Piersic, dezvăluiri despre idila cu Angela Similea: „Am fost într-un amor nebun. Era dorită de toţi“

Florin Piersic şi Angela Similea

Florin Piersic a recunoscut recent că a avut o relaţie de dragoste cu Angela Similea pe când amândoi erau căsătoriţi. Despre idila dintre cei doi au circulat numeroase zvonuri de-a lungul anilor, însă actorul a fost, până acum, rezervat în declaraţii şi s-a ferit să o recunoască deschis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florin Piersic (82 de ani) şi Angela Similea (71 de ani) au format în anii '80 cel mai frumos cuplu de pe scenă, iar colaborarea lor a fost dublată de iubire şi de o atracţie, care a născut una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste ale acelor vremuri.
 
Despre idila lor, ani de-a rândul au circulat tot felul de zvonuri, însă actorul nu le-a dat niciodată curs. Recent, într-o declaraţie pentru Wowbiz, Florin Piersic a mărturisit franc că „a trăit un amor nebun“ cu Angela Similea. 
 
„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o «lipitură» în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere“, a declarat Piersic.
 
Sex-simbol al anilor ‘80, interpreta care a avut o carieră de succes în muzica românească, a fost înconjurată întotdeauna de bărbaţi frumoşi şi la fel de celebri, care s-au luptat pentru inima ei.
 
Florin Piersic o însoţea deseori în turneele ei prin ţară şi împreună au realizat duete de excepţie în emisiunile de divertisment difuzate de TVR. În 1983 au cântat împreună piesa „Nufărul alb“, compusă de Marcel Dragomir pe versurile Teodorei Popa Mazilu. Tot împreună au jucat şi în musicalul „Corina“ de Edmond Deda, după „Jocul de-a vacanţa“ de Mihail Sebastian. Actorul a recunoscut la un post TV din Chişinău că a iubit-o pe Angela Similea. Totuşi, nu s-a căsătorit cu ea. Angela Similea era măritată pe atunci cu olandezul Jan Hilgen, iar Florin Piersic cu Anna Szeleş.
 
 
„Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine“, a mărturisit actorul cu câţiva ani în urmă. 
 
Şi Angela Similea a făcut unele dezvăluiri în cartea biografică „Angela - cântec şi rugă“, scrisă de Smaranda Jelescu.
 
„Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. (...) Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că «dacă eşti fluture» te-ai ars. Nu voiam să mă ard... M-am străduit să rămân şi eu o «lampă». Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeleş, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat“, povestea în carte Angela Similea.

FOTO Arhivă
 
Angela Similea, căsătorită de 4 ori
 
Angela Similea are patru căsnicii la activ, cu Andi Constantin (electrician), Sorin Movileanu (chitarist), Jan Hilgen (afacerist) şi Victor Surdu (om politic). Artista are un singur copil, Sorin, fiul lui Sorin Movileanu. Cea mai lungă căsnicie a vedetei a fost cea cu olandezul Jan Hilgen, care i-a înfiat şi fiul, pentru a-l putea trimite la studii peste hotare. Pe Victor Surdu, interpreta îl cunoştea de cel puţin 30 de ani, dar s-au căsătorit abia în 1999, când artista a divorţat de Hilgen. Căsnicia cu Surdu a durat până în 2011, când acesta a murit.
 
Florin Piersic, trei soţii
 
În anii ‘60, Florin Piersic s-a căsătorit cu actriţa Tatiana Iekel, care i-a dăruit şi primul copil, pe Florin Piersic Jr. A doua soţie a fost tot o actriţă, Anna Szeles, alături de care a devenit tată pentru a doua oară. În 1985, Anna Széles a cerut şi a obţinut divorţul şi s-a mutat în Ungaria, luându-l cu ea şi pe fiul lor, Daniel. În 1993, după o relaţie de şapte ani, Florin Piersic s-a căsătorit cu Anna Török.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările