Fiul lui Jon Bon Jovi, copia fidelă a tatălui său. Cât de mult seamănă tânărul de 20 ani cu celebrul rocker

Fiul lui Jon Bon Jovi, copia fidelă a tatălui său. Cât de
mult seamănă tânărul de 20 ani cu celebrul rocker

Jon Bon Jovi. Foto: Profimedia

Unul dintre fiii celebrului rock star este model şi seamănă izbitor cu Jon Bon Jovi în tinereţe. Artistul este şi acum unul dintre cei mai chipeşi cântăreţi, cu milioane de fani.

Bon Jovi mai are, pe lângă Jake, fiul de 20 ani, alţi trei copii cu soţia sa, Dorothea Hurley, în vârstă de 60 de ani, dar care i-a fost iubită din liceu: o fiică Stephanie, de 28 de ani, şi fiii Jesse, de 25 de ani şi Romeo, de 16 ani.

Jake Bongiovi este foarte atrăgător, un model foarte bine cotat, care sâmbătă şi-a celebrat ziua de naştere. Cele mai recente fotografii cu el ne reamintesc de îndrăgitul său tată în tinereţe, pe vremea când cânta hiturile ”Keep the faith” sau ”Crossroad”.

Jake nu a moştenit doar aspectul tatălui, ci şi modul serios în care se implică într-o relaţie. Tânărul este îndrăgostit lulea de o vedetă în vârstă de 18 ani, care îi răspunde în aceeaşi măsură sentimentelor - este vorba despre actriţa britanică Millie Bobby Brown, foarte îndrăgită graţie rolului ei din serialul de succes "Stranger Things".

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările