Finala Asia Express. Poze rare cu Irina şi Răzvan Fodor înainte de căsătorie. Îi despart 13 ani, dar îi uneşte iubirea

Finala Asia Express. Poze rare cu Irina şi Răzvan Fodor înainte de căsătorie. Îi despart 13 ani, dar îi uneşte iubirea

FOTO Arhivă personală

Duminică, 28 noiembrie, Antena 1 difuzează marea finală Asia Express sezonul 4. După primele 3 sezoane cu Gina Pistol, fanii emisiunii au cunoscut-o acum pe Irina Fodor în rol de prezentatoare şi s-au convins de ce Răzvan Fodor, soţul ei, o iubeşte atât de mult.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express a ajuns la final, iar familia Fodor a ajuns să fie strâns legată de această emisiune de aventură. Dacă anul trecut Răzvan Fodor a câştigat sezonul al treilea, alături de Sorin Bontea, anul acesta jumătatea feminină a familiei Fodor s-a remarcat ca prezentatoare a emisiunii.

Irina şi Răzvan Fodor sunt căsătoriţi din 2010 şi au făcut pasul cel mare după 3 ani de relaţie. După doar câteva luni de tatonări şi o excursie în India împreună, cei doi au fost de nedespărţit. Încă de la prima vedere Răzvan Fodor a ştiut că ea este aleasa, însă a avut de „muncit” până a intrat în graţiile Irinei. Noi vă oferim câteva imagini de pe vremuri, când au fost în vacanţă cu Adela Popescu şi cu actriţa Alina Grigore. La vremea aceea, Fodor era solist în trupa Krypton, iar Irina, reporter PRO TV.

Vezi fotografiile cu Irina şi Răzvan Fodor pe Click!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările