Ducesa Meghan, aspru criticată pentru că „nu ştie să-şi ţină copilul în braţe“, după prima apariţie cu Archie

Ducesa Meghan, aspru criticată pentru că „nu ştie să-şi ţină copilul în braţe“, după prima apariţie cu Archie

FOTO Getty Images

Meghan Markle (37 de ani) a apărut pentru prima dată în public cu micuţul Archie, însă a fost criticată pentru felul stângaci în care îşi ţine în braţe copilul în vârstă de două luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ducesa Meghan a fost fotografiată recent în Surrey, ţinându-l în braţe pe micuţul Archie, unde a mers împreună cu Ducesa Kate pentru a-i susţine pe William şi Harry într-o competiţie caritabilă de polo. Şi Ducesa de Cambridge a fost însoţită de copiii ei, George, Charlotte şi Louis. 
 
După ce imaginile cu Meghan ţinându-l în braţe pe Archie au fost făcute publice, mai multe perosane au reacţionat pe reţelele de socializare şi au criticat-o aspru pe soţia Prinţului Harry pentru faptul că „nu ştie să-şi ţină copilul în braţe“, potrivit Daily Mail. 
 
„Meghan arată de parcă mai are puţin şi îl scapă“, „Meghan nu ştie să-şi ţină propriul copil. Ce ruşine“, „Felul în care îl ţine pe micul Archie e înfricoşător“, „Se vede că nici măcar nu are grijă de copilul ei. Ce mamă îşi ţine bebeluşul aşa?“, au fost câteva dintre zecile de comentarii critice. 
 
Meghan Markle - 1
Meghan Markle FOTO Profimedia
 
Meghan Markle şi bebeluşul Archie FOTO Daily Mail 
 
Proud dad: Sweaty Prince Harry gave his son an affectionate pat when he came off the field after going head-to-head with Wills
FOTO via Daily Mail
 
Pe de altă parte, au existat şi persoane care i-au luat apărarea Ducesei Meghan, care a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu doar două luni. 
 
„Nu îmi place deloc această fată, dar nu o puteţi critica pentru că nu este profesionistă în a ţine un copil. De-abia a devenit mamă şi cu toţii ne-am ţinut ciudat bebeluşii în braţe“, a comentat o persoană.
 
„Poate acasă e mai naturală şi doar încerca să-l ascundă de camere şi de criticile ulterioare“, a fost de părere o altă persoană. 
 
A mother's love: Meghan was spotted giving Archie a sweet kiss on his forehead as she cradled him at the polo match at Billingbear Polo Club in Wokingham, Surrey
Meghan Markle îl sărută pe frunte pe micuţul Archie FOTO James Whatling FOTO via Daily Mail
 
„Este o proaspătă mămică. Încetaţi cu acuzele astea!“, se arată într-un comentariu. „Sunt mame care nu ştiu cum să-şi ţină copilul în braţe timp de luni de zile. Este un proces. Lăsaţi-o în pace. Şi membrii familiei regale sunt tot oameni“, a mai scris cineva.
 
„Îşi ţine bebeluşul în braţe ca o proaspătă mămică. Aşa am arătat şi eu în primele trei luni“, a glumit o femeie. 
 
Meciul caritabil de polo, în echipele cărora s-au aflat Harry şi William, a fost primul eveniment la care Ducii de Sussex şi Cambridge au participat în calitate de familie, de la naşterea micuţului Archie. 
 
Totodată, aceasta a fost o rară apariţie a lui Meghan alături de Kate, cele două fiind zărite împreună doar în cadrul evenimentelor oficiale, precum parada „Trooping the Color“.

View this post on Instagram

Family Day💕

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: