Ducesa Kate a avut una dintre cele mai frumoase apariţii de până acum: ce ţinută a ales pentru Royal Ascot FOTO

Ducesa Kate a avut una dintre cele mai frumoase apariţii de până acum: ce ţinută a ales pentru Royal Ascot FOTO

Ducii de Cambridge FOTO Guliver/Getty Images

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a avut una dintre cele mai apreciate apariţii de până acum, atrăgând toată atenţia în prima zi a evenimentului Royal Ascot.

Ştiri pe aceeaşi temă

Royal Ascot, eveniment tradiţional dedicat curselor de cai, este un moment important pentru britanici, iar deschiderea a fost făcută, ca în fiecare an, de familia regală cu procesiunea trăsăurilor. 
 
Cu această ocazie, Ducesa Kate (37 de ani) a marcat şi una dintre cele mai fermecătoare apariţii ale sale de până acum, criticii de modă lăudând-o pentru ţinuta impecabilă. 
 
Soţia Prinţului William a ales o superbă rochie blue ciel din dantelă, creaţie a celebrului designer libanez Elie Saab, potrivit Harper's Bazaar
 
Ducesa de Cambridge şi-a accesorizat ţinuta cu o pălărie Philip Treacy, în aceeaşi nuanţă cu rochia, stilizată cu un detaliu floral – trandafirul englez, şi cu pantofi cu toc arginitii.
 
Kate, amuzându-se alături de soţul ei, William FOTO Guliver/Getty Images
 
În plus, Kate pare să fi fost şi sufletul petrecerii, fotografii imortalizând-o în timp ce râde în hohote sau face grimase amuzante. 
 
Ducesa Kate FOTO Guliver/Getty Images
 
Regina Elisabeta a II-a a optat pentru o ţinută elegantă albastră, iar în semn de respect faţă de suverană majoritatea doamnelor de viţă nobilă prezente la eveniment au inserat această culoare în ţinutele lor. 
 
Ducii de Cambridge au întâmpinat-o pe Regină FOTO Guliver/Getty Images
 
O altă ţinută foarte apreciată a fost cea aleasă de Regina Maxima a Olandei, care a avut şi onoarea de a sta alături de Regina Marii Britanii în trăsura care le-a dus la eveniment. 
 
Reginele FOTO Guliver/Getty Images
 
Regina Olandei, alături de soţul ei şi de Ducii de Cambridge FOTO Guliver/Getty Images
 
Este pentru a treia oară când Ducesa Kate participă la celebrul eveniment, iar apariţia din acest an reprezintă o schimbare majoră faţă de cele din 2016 şi 2017, când a optat rochii albe cu o croială similară şi mai de modă veche. 
 
Ducesa Kate, la Royal Ascot 2016, într-o rochie Dolce & Gabbana FOTO Guliver/Getty Images
   
Ducesa Kate, la Royal Ascot 2017, într-o creaţie Alexander McQueen FOTO Guliver/Getty Images

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: