Dramele lui Gabriel Dorobanţu: „La 10 zile după Covid, mi-a murit mama”. Cât de mult s-a chinuit artistul

Dramele lui Gabriel Dorobanţu: „La 10 zile după Covid, mi-a murit mama”. Cât de mult s-a chinuit artistul

Gabriel Dorobanţu, alături de mama sa. FOTO Arhiva personală

Gabriel Dorobanţu a trăit momente cumplite în pandemie! Cântăreţul a fost la un pas de moarte din cauza infectării cu noul coronavirus. După ce a reuşit să învingă virusul, la zece zile de la ieşirea din spital, o altă dramă l-a lovit pe îndrăgitul artist: mama acestuia a decedat!

Ştiri pe aceeaşi temă

Gabriel Dorobanţu (67 ani) a trecut pe lângă moarte, după ce s-a infectat cu SARS-COV-2, în urmă cu patru luni. Solistul a stat internat 12 zile în Spitalul din Băicoi şi a reuşit până la urmă să învingă virusul. Cântăreţul a avut o formă gravă de Covid, saturaţia plămânilor scăzând la 60 la sută, atunci când salvarea l-a dus la spital. Cântăreţul s-a temut pentru viaţa lui şi a slăbit foarte mult. În aceeaşi perioadă, solistul a mai trăit o dramă. Mama lui, singurul său părinte rămas în viaţă, era pe patul de moarte şi fără nici un sprijin, având în vedere că băiatul său se lupta pentru propria sănătate. Din păcate însă, după externare, la doar câteva zile, cea care i-a dat viaţă lui Gabriel Dorobanţu s-a stins din viaţă.
 

Gabriel Dorobanţu: „Nu am putut s-o îngrijesc pe mama muribundă”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările