DMX, unul dintre cei mai populari şi de succes rapperi de la începutul anilor 1990, a murit

DMX, unul dintre cei mai populari şi de succes rapperi de la începutul anilor 1990, a murit

Foto: getty image

DMX, unul dintre cei mai populari şi de succes rapperi care au apărut în anii 1990, a murit vineri la vârsta de 50 de ani, scrie Variety.

"Suntem profund întristaţi să anunţăm astăzi că dragul nostru DMX, născut Earl Simmons, a murit la vârsta de 50 de ani la spitalul White Plains având alături familia după ce a fost conectat la aparate în ultimele zile", a transmis familia într-un comunicat. 
 
Rapperul şi actorul american DMX se afla în stare gravă la spital în urma unui atac de cord. 
 
DMX s-a luptat cu abuzul de substanţe de ani de zile şi a petrecut mai multe perioade la reabilitare. El este văzut ca o un zeu în hip-hop şi a colaborat cu artişti, printre care JAY-Z, Ja Rule, Eve şi LL Cool J, având şi apariţii în filme.
 
Simmons, care are 15 copii cu mai multe femei, a fost arestat în iulie 2017. A stat în închisoare după ce nu a trecut un test toxicologic şi a plecat la St. Louis fără consilierul mandatat de curtea de justiţie.
 
Earl Simmons a mai fost arestat pentru posesie de droguri şi de arme. În plus, a mai fost închis în Arizona pentru diferite condamnări.
 
Rapperul a lansat doar două albume în ultimii 15 ani, "Year of the Dog … Again" din 2006 şi "Undisputed" din 2012. 
 
Cel mai recent concert al său a fost în Las Vegas, în decembrie 2019, după o lungă perioadă de reabilitare.
 
A apărut în filmele "Exit Wounds", "Never Die Alone" şi "Cradle 2 the Grave". Recent, a avut o apariţie în "Top Five", în "Pimp", şi în filmul de acţiune "Beyond the Law". 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările