De ce se teme familia regală că Harry şi Meghan ar putea fi huiduţi la întoarcerea în Anglia: „Să zboare către casă chiar acum, să îşi ia rămas bun de la Philip"

De ce se teme familia regală că Harry şi Meghan ar putea fi huiduţi la întoarcerea în Anglia: „Să zboare către casă chiar acum, să îşi ia rămas bun de la Philip

Meghan şi Harry sunt aspru criticaţi în aceste vremuri (Foto: Profimedia).

Prinţul Philip a fost internat săptămâna trecută pentru o infecţie, dar tot mai multe voci susţin că acesta ar putea fi sfârşitul drumului pentru bărbatul de 99 de ani.

Există atât de multe îngrijorări legate de sănătatea lui Philip, încât prinţul Harry „este sfătuit să zboare către casă chiar acum pentru a-şi lua rămas bun de la bunicul său”, a declarat o sursă pentru The Royal Observer.

În timp ce staff-ul Palatului Buckingham spune într-un comunicat că Prinţul răspunde la tratament”, o persoană din anturajul familiei regale mărturiseşte că cei din interiorul palatului planifică deja înmormântarea lui Philip.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările