Dave Mustaine a anunţat că suferă de cancer. Mesajul artistului

Dave Mustaine a anunţat că suferă de cancer. Mesajul artistului

Dave Mustaine FOTO Guliver/Getty Images

Unul dintre cei mai mari cântăreţi de muzică rock, Dave Mustaine (57 de ani), a anunţat, pe pagina lui de Facebook, că a fost diagnosticat cu cancer la gât, iar concertele programate pentru acest an se vor anula.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dave Mustaine a anunţat, printr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook, că suferă de cancer la gât. 
 
„Am fost diagnosticat cu cancer în gât. Este ceva ce trebuie luat în serios şi înfruntat – dar am mai înfruntat obstacole în trecut. Lucrez îndeaproape cu doctorii şi urmez un plan de tratament despre care ei susţin că are o rată a succesului de 90%. Am început deja tratamentul“, a scris Dave Mustaine pe Facebook.
 
Solistul trupei Megadeth a mai precizat că este nevoit să anuleze toate concertele de anul acesta ale grupului rock: „Din păcate, din cauza acestei boli trebuie să anulăm toate spectacolele din acest an. Turneul nostru se va desfăşura, totuşi, într-o formă sau alta. (...) Megadeth va fi pe scenă cât de curând se poate. Între timp, Kiko, David, Dirk şi eu lucrăm în studio la următorul album, «Dystopia», pe care abia aştept să-l audă toată lumea. Mulţumesc tuturor – familie, doctori, colegi din trupă şi alţii. Să ne vedem în curând“.
 

Trupa americană de heavy metal Megadeth a fost formată în 1983, de Dave Mustaine, în urma plecării sale din Metallica. Pionieră a genului thrash metal american, Megadeth a devenit celebră în anii '80, membrii formaţiei schimbându-se însă frecvent, în parte din cauza problemelor notorii provocate de abuzul de substanţe interzise.
 
Din 1983 până în 2002, Mustaine şi basistul Dave Ellefson au fost singurii membri constanţi în trupă. Formaţia s-a destrămat în 2002, după ce Mustaine a suferit o leziune severă a nervilor de la mâna stângă. Totuşi, după ce s-a recuperat fizic, acesta s-a reunit cu foştii colegi, în 2004, lansând albumul „The System Has Failed“, urmat de „United Abominations“ (2007). Megadeth a vândut peste 20 de milioane de albume în toată lumea, trupa având şi şapte nominalizări consecutive la Grammy Awards, pentru Best Metal Performance.
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: