Dakota Johnson face terapie de la 3 ani din cauza părinţilor ei, mari consumatori de droguri şi alcool. „Aveam mare nevoie de ajutor!”

Dakota Johnson face terapie de la 3 ani din cauza părinţilor ei, mari consumatori de droguri şi alcool. „Aveam mare nevoie de ajutor!”

Ei sunt părinţii actriţei. (Foto: Profimedia)

Într-un interviu acordat anul trecut celor de la Marie Claire, actriţa cunoscută pentru rolul făcut în Fifty Shades of Grey a dezvăluit că suferă din cauza depresiei de mult timp. „Am fost diagnosticată cu depresie de la 14, 15 ani”, a mărturisit în Elle. „A fost momentul în care, cu ajutorul profesioniştilor, am învăţat să văd şi partea frumoasă a lucrurilor.”

Conform celor relatate de Goalcast, rădăcina problemei e în copilăria Dakotei. Fiind fiica a două staruri hollywoodiene, Don Johnson şi Melanie Griffith, ea a crescut vrând-nevrând sub lumina reflectoarelor. Cu toate că a avut tot ce-şi poate dori un copil în viaţa sa, actriţa a suferit enorm din cauza expunerii sale şi a problemelor pe care părinţii ei le aveau în relaţia lor. Toate acestea şi-au pus amprenta asupra sănătăţii ei mentale încă de la o vârstă mică. „Eram un adevărat dezastru, ajunsesem să cred că era ceva în neregulă cu creierul meu...”, a mărturisit Johnson.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările