Cum reuşeşte Kate Middleton să arate ca în adolescenţă, la 39 de ani şi după trei sarcini. Are un stil de viaţă foarte strict

Cum reuşeşte Kate Middleton să arate ca în adolescenţă, la 39 de ani şi după trei sarcini. Are un stil de viaţă foarte strict

Ducesa de Cambridge. Foto: Profimedia

Îi vin perfect hainele de acum zece ani, este impecabilă, are o siluetă de adolescentă. Cum reuşeşte ducesa de Cambridge?

Ştiri pe aceeaşi temă

În cea mai recentă apariţie a sa, Kate a îmbrăcat din nou o rochie cu care am mai văzut-o la un eveniment, acum 10 ani. Ducesa este celebră pentru atenţia pe care o are în combaterea risipei. Este ferm convinsă că este perfect în regulă să apari cu aceleaşi haine de mai multe ori, chiar dacă faci parte din monarhia britanică.

Dincolo de exemplul minunat pe care îl oferă, totuşi vedem că toate hainele din tinereţe o cuprind fără probleme fiindcă arată ca acum zece ani. Deşi are 39 de ani şi trei copii, Kate Middleton nu a acumulat nici măcar un kilogram în plus. Cum reuşeşte? Care este stilul său de viaţă? Să ştii că este foarte strict!

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările