Cleopatra Stratan & Edward Sanda: „Avem o conexiune ieşită din comun, putem construi împreună orice“

Cleopatra Stratan & Edward Sanda: „Avem o conexiune ieşită din comun, putem construi împreună orice“

Cleopatra şi Edward îşi trăiesc iubirea pe ritmuri muzicale (Foto:arhivă)

Pasiunea pentru muzică i-a unit, iar povestea de dragoste dintre Edward (23) şi Cleopatra (17) s-a transformat, acum, într-o melodie pe note înalte, cântată, la unison, de jumătate de an

Cei doi se iubesc într-un fel în care numai la vârsta asta o faci, când încă nu porţi povara eşecurilor trecutului. În luna august au aniversat şase luni de relaţie şi au trecut, deja, proba timpului, căci în toată această perioadă nu s-au putut vedea cinci luni din cauza pandemiei. Despre cum s-a transformat prietenia lor într-o poveste de iubire şi despre universul lor plin de armonie, am stat de vorbă într-un interviu lipsit de emoţii, dar plin de emoţie. Căci fac parte din noul val de tineri, care trăiesc mai asumat şi, poate, raportându-se mai puţin la ce-o să zică lumea. 

Ok!. Au trecut doi ani de când aţi început să colaboraţi. Ce v-a adus la început împreună, profesional vorbind. Cum aţi ajuns să faceţi melodii împreună, unul din Chişinău, unul de la Bucureşti?

Cleopatra: De la mine a pornit totul, pentru că am lansat, în 2018, piesa Te las cu inima împreună cu casa de producţie la care e şi Edward, Famous. Eu nu ştiam că el e deja acolo, dar după aceea am început să face piese împreună.

Edward: Da, ne-am cunoscut chiar la studio în timp ce ea înregistra. Apoi ea a început să vină tot mai des la studio şi petreceam timp împreună. 

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările