Cine sunt şi cum arată fiicele pe care Woody Allen le are cu Soon-Yi. N-au dat niciodată un interviu

Cine sunt şi cum arată fiicele pe care Woody Allen le are cu Soon-Yi. N-au dat niciodată un interviu

Woody Allen şi familia.

Sunt fiicele unuia dintre cele mai scandaloase şi mai controversate cupluri din showbizul american. Bechet şi Manzie Allen îi au ca părinţi pe Soon-Yi Previn (50) şi pe talentatul regizor Woody Allen (85), care avea o relaţie cu Mia Farrow, mama lui Soon-Yi, când şi-a început idila cu actuala lui soţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi sunt căsătoriţi de 24 de ani şi au doi copii. Pe Bechet (22), adoptată din China, care este în ultimul an de facultate la Universitatea Bard, unde aprofundează Istoria artei, şi pe Manzie (21), înfiată din Texas, care de-abia a început Whittier College din California.

Cele două tinere au evitat întotdeauna să intre în lumina reflectoarelor şi nu au acceptat niciodată să dea vreun interviu presei, dar asta nu le-a împiedicat pe fete să-şi laude părinţii pe reţelele de socializare. Bechet şi Manzie îşi declară în mod repetat dragostea pentru Soon-Yi şi Woody, pe care-l strigă “Pa” sau “Pops”.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările