Tânără împuşcată de Alec Baldwin. Tragedia aminteşte de moartea lui Brandon Lee, fiul marelui Bruce Lee, în timpul filmărilor pentru „Corbul”

Tânără împuşcată de Alec Baldwin. Tragedia aminteşte de moartea lui Brandon Lee, fiul marelui Bruce Lee, în timpul filmărilor pentru „Corbul”

Brandon Lee în filmul Corbul Foto: Arhivă

Brandon Lee, fiul lui Bruce Lee, a fost împuşcat mortal în 1993 tot pe un platou de filmare, într-un accident similar cu cel în care a fost implicat actorul Alec Baldwin în filmul Rust.

Ştiri pe aceeaşi temă

Halyna Hutchins, directoarea de imagine a filmului Rust a fost impuşcată accidental pe platoul de filmare de către actorul  Alec Baldwin cu un pistol de recuzită. În acelaşi incident, regizorul peliculei, Joel Souza, a fost rănit şi a ajuns la spital. 

Cazul aminteşte de moartea tragică a lui Brandon Lee, fiul lui Bruce Lee, care a fost împuşcat mortal tot pe platoul de filmare, scrie Los Angeles Times.

„Nimeni nu ar trebui să fie ucis vreodată de o armă pe un platou de filmare”, a transmis Shannon Lee, sora lui Brandon Lee, pe contul oficial de Twitter al regretatului actor. Aceasta a mai scris că este alături de familia Halynei Hutchins şi a lui Joel Souza şi de toţi cei implicaţi în incident. 

„Actorul Brandon Lee, în vârstă de 28 de ani, fiul starului kung fu Bruce Lee, a fost ucis cu un glonţ de calibru 44″, nota pe 1 aprilie 1993 ziarul Times. Ulterior, Linda Lee Cadwell, mama actorului, a intentat un proces în care a declarat că actorul Michael Massee a fost cel care a tras, dar în loc să fie un glonţ „orb”, în încărcătorul pistolului era unul adevărat. 

„Nu cred că poţi vreodată trece peste aşa ceva”, a spus Massee, care a luat o pauză de un an în carieră după moartea lui Brandon Lee. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările