Cauzele morţii actorului Sean Connery, dezvăluite după câteva săptămâni

Cauzele morţii actorului Sean Connery, dezvăluite după câteva săptămâni

Sean Connery Foto Getty Images

La trei săptămâni de la moartea actorului Sean Connery, presa străină a reuşit să afle cauza oficială a decesului acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sean Connery a murit în somn din cauza unei insuficienţe cardiace cauzate de pneumonie şi vârsta înaintată, este precizat în certificatul de deces al actorului, scrie news.ro

Documentele atestă că actorul a murit din cauza unei fibrilaţii atriale - frecvenţă cardiacă neregulată şi deseori rapidă care poate provoca flux sanguin scăzut,bătrâneţe şi pneumonie.

Connery a murit pe 31 octombrie, în casa lui din Bahamas, la vârsta de 90 de ani.

Luna aceasta a fost raportat că cenuşa actorului va fi dusă şi împrăştiată în oraşul său natal.

„Îl vom aduce pe Sean înapoi în Scoţia. Asta a fost ultima lui dorinţă”, a declarat văduva sa, Micheline Roquebrune, pentru Scottish Mail. „A vrut ca cenuşa lui să fie împrăştiată în Bahamas, dar şi în oraşul lui natal”.

Ea a precizat că acest lucru se va întâmpla imediat ce restricţiile impuse în contexul sanitar vor permite.

„Oricând va fi posibil şi sigur să călătorim din nou, atunci familia va reveni în Scoţia cu el”, a mai spus Roquebrune, în vârstă de 91, care a fost căsătorită cu actorul timp de 45 de ani. „Ne-ar plăcea să organizăm o ceremonie pentru el în Scoţia - aceasta este speranţa noastră”, Dar nu putem spune când se va întâmpla asta exact”.

Roquebrune, care a fost alături de Connery când a murit în somn în casa din Lyford Cay, Bahamas, a confirmat şi că actorul va fi incinerat în cadrul unei ceremonii private în insula caraibiană. Apoi cenuşa lui va fi ţinută „în siguranţă”, până ce familia va călători în Scoţia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările