Cătălin Botezatu: „Mă sperie pandemia, sunt în grupul de risc, am probleme de sănătate, dar îmi pun încrederea în Cel de Sus“

Cătălin Botezatu: „Mă sperie pandemia, sunt în grupul de risc, am probleme de sănătate, dar îmi pun încrederea în Cel de Sus“

Cătălin Botezatu şi-a schimbat întreaga viaţă după apariţia coronavirusului (Foto: Kanal D)

A reuşit să depăşească momente ce păreau de netrecut. A suferit, a fost doborât de boală, dar a mers mai departe. După cinci intervenţii chirurgicale, Cătălin Botezatu nu şi-a pierdut speranţa şi are aceeaşi poftă de viaţă, pentru că, după cum îi place să spună, e asemenea unui cal pur sânge, care nu aleargă pentru a câştiga cursa, ci pentru a-şi întreţine forma.

Ştiri pe aceeaşi temă

OK!: Cum te simţi, Cătălin?

Cătălin Botezatu: Sunt OK, dar traversăm cu toţii o perioadă dificilă, stăm în casă şi ieşim doar dacă este absolut necesar. Faptul că nu mai ies şi activitatea mea este redusă efectiv la maximum  mă face să mă simt, uneori, uşor inutil, dar îmi găsesc tot felul de treburi de făcut acasă. Fac curăţenie, spă vase, deşi am maşină, citesc, atât cât îmi permite vederea, pentru că obosesc foarte uşor, mă uit la filme. Încerc să fac lucruri plăcute, pozitive, evit să mă uit la programele de ştiri.

Ai plâns vreodată în toată această perioada? Ţi-ai trecut în revistă toată viaţă?

Da, au fost momente când am plâns. Fiind supus la cinci operaţii, durerile erau extrem de mari şi da, am plâns. Cel mai delicat moment a fost însă după ultima operaţie, care a fost şi cea mai grea. S-a nimerit ca în aceeaşi zi să vină să mă viziteze toţi prietenii din România. Atunci am crezut că au venit toţi în acel moment pentru că nu mai aveam nici o şansă şi, astfel, să îşi ia rămas bun. Apoi am înţeles că a fost doar o coincidenţă sosirea Ia Istanbul în aceeaşi zi a tuturor prieteniilor mei. Dar pentru un moment am crezut că mi se apropie sfârşitul şi am avut o strângere de inima. Mi-am trecut viaţa în revistă de multe ori, pentru că am fost atâta timp imobilizat la pat şi nu aveam altceva de făcut. M-am întrebat ce am făcut rău, ce am făcut bine, ce aş face de acum încolo cu viaţa mea.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: