Barack Obama este primul invitat al podcast-ului realizat de soţia sa pe Spotify

Barack Obama este primul invitat al podcast-ului realizat de soţia sa pe Spotify

Foto: Spotify

„The Michelle Obama Podcast” se lansează pe 29 iulie, exclusiv pe Spotify, iar primul episod va avea în prim plan o discuţie între realizatoare şi soţul ei, fostul preşedinte al SUA, Barack Obama.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi vor vorbi despre timpul petrecut împreună după momentul plecării din Casa Albă, în 2016, şi cel din perioada pandemiei, într-o discuţie care se va concentra pe felul în care relaţionează americanii cu comunitate din jurul lor în perioadele dificile.

”Ţinând cont de tot ce se întâmplă în acest moment, uciderea lui George Floyd, Breonna Taylor, Ahmaud Arbery şi protestele care continuă alături de conversaţii care ne testează din ce în ce mai mult răbdarea şi conştiinţa (...) cred că în această perioadă, o mulţime de oameni se întreabă unde şi cum îşi găsesc locul într-o comunitate” spune Michelle în introducerea episodului.

Ea explică şi motivul pentru care l-a ales pe soţul ei ca prim invitat al podcast-ului: ”pentru că şi-a pus aceste întrebări tot timpul vieţii lui. Poţi privi întreaga sa carieră ca o conversaţie continuă şi o evoluţie a relaţiei sale cu o comunitate din ce în ce mai mare”.

Variety citează şi o discuţie a celor doi despre timpul petrecut în carantină, în care Michelle remarcă faptul că ”am petrecut foarte mult timp împreună în carantină”, fiind urmată de o glumă a fostului preşedinte, care îi spune soţiei sale ”nu pari foarte fericită în legătura cu asta”.

Episoadele următoare ale podcast-ului îi vor avea ca invitaţi pe jurnalista Michelle Norris, de la Washington Post, într-o discuţie intitulată ”despre sine în era COVID”, realizatorul Conan O’Brien, într-o discuţie despre căsătorie şi fratele lui Michelle, Craig Robinson.

„The Michelle Obama Podcast” este primul proiect al companiei media înfiinţată de soţii Obama, Higher Ground.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările