Anamaria Prodan despre zvonul că Reghe ar urma să aibă un copil cu o altă femeie: „Dacă e adevărat, eu devin naşa fiicei lui”

Anamaria Prodan despre zvonul că Reghe ar urma să aibă un copil cu o altă femeie: „Dacă e adevărat, eu devin naşa fiicei lui”

La sfârşitul interviului, Anamaria a mai spus: „Noi nu divorţăm!"  Foto: Arhivă

Anamaria Prodan a declarat într-un interviu referitor la faptul că Laurenţiu Reghecampf ar urma mai aibă un copil cu femeia pentru care divorţează, că, dacă e adevărat, ea şi Adrian Thiess sunt naşi. „Dacă e adevărat, divorţez eu”, a mai comentat impresara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu dat de Anamaria Prodan, întrebată dacă are idee de ce vrea soţul ei divorţul, ea a răspuns râzând: "poate sunt prea frumoasă şi prea mare”, scrie La Măruţă Protv.ro.

Impresara se afla atunci chiar alături de omul de afaceri Adrian Thiess, despre care s-a scris că urmează să fie naşul viitorului copilul al lui Laurenţiu Reghecampf.

Legat de femeia pentru care se scrie că ar divorţa Reghe, care ar fi în prezent însărcinată, Anamaria afirmă:
 
"Nu ştim cine e asta, nu mai promovaţi non valori! Dacă e adevărat, eu şi Adrian Thiess suntem naşi, eu devin naşa fiicei lui. Dacă e adevărat, divorţez eu." 
 
La sfârşitul interviului, Anamaria a mai spus: „Noi nu divorţăm!" 
 
Totul a început după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că a depus actele de divorţ: 
 
„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viaţa mea. Eu nu mi-am expus niciodată viaţa personală şi nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creştine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorţ la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată şi pledez pentru respectarea opţiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât şi profesional. Referitor la informaţiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi şi doar El va decide drumul fiecăruia."

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările