Adelina Pestriţu, despre banii câştigaţi din Instagram: „Suma raportată la salariul minim pe economie este enormă“

Adelina Pestriţu, despre banii câştigaţi din Instagram: „Suma
raportată la salariul minim pe economie este enormă“

Adelina Pestriţu

Adelina Pestriţu a vorbit într-un interviu recent despre banii câştigaţi din activităţile de influencer. Vedeta este urmărită de 1.7 milioane de persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Invitată la emisiunea online „Interviurile lui Vitalie", Adelina Pestriţu (34) a vorbit despre viaţa sa din postura unuia dintre cei mai populari influenceri din România, dar şi despre cum reuşeşte să facă faţă valului de critici pe care îl primeşte. Vedeta a recunoscut că suma de bani pe care o primeşte în urma activităţii intense de pe reţelele de socializare nu este una de neglijat, scrie click.ro

Adelina nu a oferit o cifră exacta, însă a explicat că suma depăşeşte cu mult salariul minim pe economie. „Nu aş putea să-ţi spun. Nu aş putea să-ţi spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să ştii că au fost colaborări din propria iniţiativă fără nici 50 de euro. Am simţit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate şi cu asemenea sume, altele cu mai puţin. Altele deloc. Suma raportată la salariul minim pe economie este enormă".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările