Actriţa Barbara Eden i-a avut admiratori pe JF Kennedy şi Elvis Presley, dar a suferit o depresie majoră după moartea fiului ei

Actriţa Barbara Eden i-a avut admiratori pe JF Kennedy şi Elvis Presley, dar a suferit o depresie majoră după moartea fiului ei

Barbara Eden şi Larry Hagman, în serialul "Visând la Jeannie" FOTO Profimedia

Actriţă şi cântăreaţă talentată, Barbara Eden a devenit celebră odată cu serialul „Visând la Jeannie‟, iar după aceea a apărut în zeci de filme, emisiuni TV şi musicaluri. Viaţa ei a fost, însă,  marcată de câteva tragedii: de la pierderea copiilor săi, la despărţirile de bărbaţii pe care i-a iubit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Când a ajuns la Hollywood, Barbara nu a profesat în actorie. A lucrat în domeniul bancar şi, după cum ea însăşi a declarat „nu ştia prea multe‟. După slujba de la bancă, s-a angajat într-un club din LA, loc în care cineva a remarcat-o şi i-a propus un contract cu Century Fox.

Una dintre cele mai cunoscute pasiuni ale sale era faptul că îi plăcea să „se joace cu leii‟. Ea era cunoscută drept „îmblânzitoarea de lei‟, deoarece adora să lucreze cu leii africani. Barbara a şi dezvoltat o tehnică pentru a le câştiga încrederea animalelor.

Citeşte aici impresionanta poveste a actriţei Barbara Eden.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările