Înţelegere provizorie între James Franco şi femeile care l-au acuzat de intimidare şi comportament sexual neadecvat

Înţelegere provizorie între James Franco şi femeile care l-au acuzat de intimidare şi comportament sexual neadecvat

James Franco FOTO Cinemagia

O înţelegere provizorie a fost încheiată între actorul şi regizorul James Franco, cunoscut pentru „127 Hours”, „The Disaster Artist” şi „The Deuce”, şi două femei care l-au acuzat de intimidare şi comportament sexual neadecvat, potrivit presei americane.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 2019, Franco a fost acuzat de două femei - care i-au intentat un proces în Los Angeles - că a organizat cursuri de actorie la Studio 4, care nu mai există acum, în principal pentru a-şi crea oportunităţi de a profita de femei.

Anunţul înţelegerii provizorii în proces a fost făcut de avocatul reclamantelor.

Cele două părţi au depus un raport comun la Curtea Superioară din Los Angeles în care au spus judecătorului că au ajuns la un acord, potrivit news.ro.

Sarah Tither-Kaplan şi Toni Gaal au fost de acord să renunţe la acuzaţiile individuale, potrivit documentelor. Ele susţineau că Franco şi partenerii lui au avut un comportament neadecvat faţă de femeile care veneau la cursuri.

James Franco şi partenerul lui de afaceri Vince Jolivette au deschis Studio 4 în 2014, cu filiale la New York şi Los Angeles.

James Franco FOTO Cinemagia 

Cursanţii plăteau 300 de dolari pe lună. Cele două femei susţin că erau intimidate şi privite ca obiecte sexuale şi că au aflat că cele care erau dornice să să se dezbrace în faţa lui Franco şi a prietenilor lui primeau un tratament special.

Potrivit plângerii, Franco a ţinut un masterclass despre scenele de sex din filme. La audiţiile pentru acest atelier, elevii erau forţaţi să participe la activităţi sexuale care treceau dincolo de normele din industrie, după cum era susţinut. Audiţiile erau înregistrate, iar Franco le revedea pentru a decide cine va participa la cursul respectiv.

Cele două părţi negociază de mai multe luni şi procesul a fost suspendat în acest timp. Avocaţii reclamantelor au precizat că urmează ca documentele finale să fie depuse în comun.

Avocaţii lui Franco au spus anterior că acuzaţiile aduse cineastului sunt „false şi inflamatoare, fără bază legală”.

Documentele nu arată despre ce sumă de bani este vorba în înţelegere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările