Început şi sfârşit de drum: nunţile şi divorţurile anului 2014 în România

Început şi sfârşit de drum: nunţile şi divorţurile anului 2014 în România

Medicul turc Tuncay Öztürk şi Andreea Marin au ales reţeaua socială Facebook pentru a comunica vestea căsătoriei

Viaţa mondenă naţională a fost marcată în 2014 de căsătoriile cuplurilor Andreea Marin - Tuncay Öztürk, Horia Brenciu - Alice Dumitrescu, dar şi de divorţurile unor vedete precum Alex Velea şi Cristian Sabbagh.

Ştiri pe aceeaşi temă

La doar un an după separarea oficială de Ştefan Bănică, Andreea Marin îşi refăcea viaţa. La începutul lui 2013, Andreea Marin (39 de ani) şi Ştefan Bănică jr (46 de ani) îşi anunţau divorţul pe Facebook, după şapte ani de căsnicie. Actualul partener al prezentatoarei TV, medicul turc Tuncay Öztürk, a ales aceeaşi reţea socială pentru a comunica vestea căsătoriei. Acesta a scris, pe 3 ianuarie 2014, pentru cei aproape 8.500 de fani de pe contul său oficial, că Andreea Marin a devenit soţia sa.

„Dragi prieteni, am avut o relaţie foarte bună cu Andreea, până acum. Întotdeauna mi-am dorit să ţin această relaţie departe de sfera publică. De aceea, niciodată nu vorbesc despre relaţia noastră. Am făcut demersurile necesare pentru a păstra intimitatea relaţiei, suntem două persoane mature. 

Pentru a lua fiecare decizie, am ţinut cont nu doar de noi, ci şi de familia noastră. V-am prezentat-o pe Andreea în calitate de logodnică, iar acum este o onoare pentru mine să vă mărturisesc căsătoria noastră. Întotdeauna voi fi mândru să am o asemenea femeie frumoasă, în calitate de soţie, lângă mine. Vă mulţumesc pentru urările de bine şi la mulţi ani“, a scris fizioterapeutul, în engleză, despre proaspăta sa soţie. 

Tuncay Öztürk şi Andreea Marin FOTO Arhiva Adevărul

Oana Roman şi Marius Elisei 

Şi Oana Roman a păşit în faţa altarului în anul care tocmai se încheie. Vedeta în vârstă de 38 de ani a avut parte de cea mai fericită zi din viaţa ei pe 15 iunie 2015, pentru că două evenimente mult aşteptate au avut loc atunci. Oana Roman s-a căsătorit cu alesul ei, Marius Elisei (29 de ani), şi tot atunci cei doi au botezat-o pe Maria Isabela, micuţa de doar câteva luni a cuplului.

Marius Elisei, Oana Roman şi fetiţa lor FOTO Facebook

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu
 
Horia Brenciu (42 de ani) şi Alice Dumitrescu (46 de ani), care formează un cuplu din 2006, s-au căsătorit la Starea Civilă la începutul acestei veri, iar pe 28 septembrie au avut cununia religioasă la Biserica Boteanu din Bucureşti, în apropiere de un local de lux unde a avut loc şi petrecerea. Starul din juriul show-ului „X Factor“ a fost mereu foarte discret în ceea ce priveşte viaţa personală, pe care a ţinut-o departe de ochii curioşilor. Horia şi Alice au împreună o fetiţă în vârstă de doi ani, Mina.
 
 
 

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu FOTO Arhiva Adevărul
    
Robert Turcescu şi Oana Nuţu
 
Vestea că Robert Turcescu (39 de ani) se căsătoreşte - şi nu cu Oana Sârbu, cu care a avut o relaţie în ultimii zece ani - a fost o adevărată surpriză pentru mulţi. Prezentatorul TV s-a însurat pe 4 octombrie cu partenera sa, Oana Nuţu (25 de ani). 
 
„E o zi minunată pentru noi, suntem fericiţi, suntem bucuroşi, vom avea alături de noi la acest eveniment oamenii dragi din familie. Le mulţumim tuturor celor care se bucură împreună cu noi de aceste momente“, a declarat Turcescu în faţa jurnaliştilor. 
    
Robert Turcescu şi Oana Nuţu FOTO Arhiva Adevărul 
 
Robert Turcescu are o fiică, Ioana, în vârstă de 12 ani, din prima căsătorie, care s-a încheiat în 2004. El a mai avut o relaţie de zece ani cu actriţa Oana Sârbu, relaţie ce s-a terminat discret la începutul acestui an. 
 
Mircea Baniciu şi Alina Nemeş
 
   
Cei doi au sărbătorit alături de prieteni apropiaţi, mulţi dintre ei colegi de breaslă ai artistului. Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat Teo Trandafir, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Ioan Gyuri Pascu. Acesta esta al doilea mariaj al lui Mircea Baniciu. 
 
Nunta s-a desfăşurat într-un cadru intim, dar artistul a ţinut să posteze o poză cu el şi noua soţie pe contul personal de Facebook, pentru a arăta cât este de emoţionat de ideea de a fi din nou mire.
   
Mircea Baniciu şi Alina Nemeş FOTO Facebook 
 
Mircea Baniciu a mai fost căsătorit cu actriţa Diana Gheorghian, timp de patru ani. Din această căsnicie a rezultat un copil, Ana Baniciu, şi ea cântăreaţă. Căsătoria cu Diana Gheorghian a avut un asemenea impact asupra vieţii artistului, încât, pentru o lungă bucată de vreme acesta nu a mai vrut să audă de Starea Civilă, după cum însuşi a mărturisit.
 
La capăt de drum
 
Dacă unele celebrităţi şi-au oficializat relaţiile, după mai mult sau mai puţin timp petrecut împreună, alţii au pus punct unor mariaje care nu mai funcţionau.
 
Alex Velea şi Ana Velea
 
Alex Velea a devenit zilele trecute tatăl unui băieţel pe care i l-a dăruit actuala sa iubită, Antonia. Însă chiar la începutul anului, pe 6 ianuarie, cântăreţul divorţa de prima lui soţie, Ana, care a păstrat numele Velea, dar şi o consistentă sumă de bani. Povestea de dragoste dintre Alex Velea şi Ana a început într-o staţie de metrou, în 2008, iar în 2010 aveau să se căsătorească.
 
Ana şi Alex Velea FOTO cancan.ro
 
După aproximativ trei ani, artistul s-a mutat de acasă, motivând că mariajul dintre el şi mulatră s-a consumat, iar iubirea a dispărut. În ciuda insistenţelor Anei, Alex nu s-a lăsat înduplecat. În luna noiembrie a anului trecut, cei doi au avut o discuţie finală, în care s-au negociat termenii divorţului. Mai exact, artistul i-a oferit acesteia suma de 30.000 de euro, pentru a-şi putea plăti Facultatea de Medicină şi a-şi deschide o sală de fitness.
 
Cristian Sabbagh şi Louise Sabbagh
 
Prezentatorul ştirilor de la Kanal D a decis să pună capăt mariajului cu Louise pe 17 ianuarie. De dragul fiicei lor, Yasmine, în vârstă de 5 ani, cei doi au rămas însă prieteni. „Am hotărât împreună cu soţia mea să mergem pe drumuri separate, cu dorinţa de a păstra o relaţie de prietenie“, a declarat Christian Sabbagh (42 de ani). 
 
Cristian şi Louise Sabbagh FOTO wowbiz.ro
 
„Îmi doresc să-mi canalizez toată energia, forţa şi credinţa în Dumnezeu pentru a-mi ajuta copilul să depăşească aceste momente de răscruce cât mai bine cu putinţă“, a mai spus el.
 
Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu
 
 
„Am promis că în momentul în care voi lua o decizie referitoare la căsnicia cu Valentina, o voi anunţa pe Facebook. Astăzi am depus actele de divorţ. După mai mult de trei luni de relaţie la distanţă am ajuns, împreună cu Valentina, la concluzia că trebuie să ne despărţim. Îi sunt recunoscător Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trăit împreună. Din păcate, viaţa ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite şi suntem astăzi două persoane independente. Mulţumesc tuturor celor care vor înţelege că nu doresc să mai fac alte comentarii pe marginea acestui subiect de natură personală“, a scris politicianul pe reţeaua socială. Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel s-au căsătorit în 2007. Politicianul are o fetiţă din prima căsnicie. 
    
Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel FOTO Arhiva Adevărul
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările