Admitere la Şcoala Doctorală SNSPA

Admitere la Şcoala Doctorală SNSPA

Admiterea la facultăţile SNSPA s-a încheiat. În toamnă urmează alte sesiuni

Şcoala Doctorală SNSPA organizează o nouă sesiune de admitere la studii universitare de doctorat în luna septembrie 2014, potrivit unui comunicat de presă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei interesaţi de un doctorat în domeniul ştiinţelor administrative se pot înscrie, în septembrie, pentru o nouă sesiune de admitere la Şcoala Doctorală a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA). 

Calendarul admiterii:

  • Înscrieri: 15-19 septembrie 2014
  • Colocviu: 22-24 septembrie 2014
  • Afişarea rezultatelor: 26 septembrie 2014.
 

SNSPA organizează studii universitare de doctorat în următoarele domenii: ştiinţe politice (începând din anul 2000), ştiinţe administrative (începând din anul 2001), sociologie (începând din anul 2008) şi ştiinţele ale comunicării (începând din anul 2008), se arată într-un comunicat de presă.

„SNSPA  a organizat primul doctorat în ştiinţe politice din România şi este singura instituţie organizatoare de studii universitare de doctorat în domeniul ştiinţelor administrative”, potrivit reprezentanţilor SNSPA.

Cele mai semnificative teme de cercetare doctorală includ: studiul guvernării, buna administrare, drepturile omului în administraţia publică, evaluarea instituţională, teoriile politice, politicile publice, politicile de gen, sociologia politică, antropologia post-socialismului, euroscepticismul, identitatea europeană, sfera publică europeană, politica de comunicare a Uniunii Europene, relaţiile internaţionale, studiile de securitate, etica politică, politicile de educaţie.


Pe aceeaşi temă:

ADMITERE FACULTATE 2014 Peste 1.000 de locuri la taxă şi buget la SNSPA

MASTER 2014 Oferta de masterate de la SNSPA, prezentată între 10 şi 13 iunie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările