Scopul celor peste 80 de programe cu care Universitatea „Spiru Haret” întâmpină anul acesta studenţii, este acela de a-i pregăti pe aceştia pentru o integrare rapidă pe piaţa forţei de muncă asigurând dezvoltarea unor competenţe, abilităţi şi valori în concordanţă cu nevoile pieţei.

Înscrierile au loc în perioada 2 iulie – 30 septembrie 2018, în Bucureşti şi la sediul fiecărei facultăţi din cele 4 centre din ţară: Braşov, Constanţa, Craiova, Câmpulung Muscel.

La admiterea în ciclul de studii universitare de licenţă pot participa absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat sau cu diplomă echivalentă cu aceasta, indiferent de anul absolvirii liceului. Admiterea în ciclul de studii universitare de masterat este deschisă participanţilor absolvenţi cu diplomă de licenţă sau echivalentă.

Documentele necesare în dosarul de admitere, metodologia precum şi taxele de şcolarizare, se găsesc pe site-ul Universităţii “Spiru Haret”, aici.

În oferta de programe de studii a Universităţii “Spiru Haret” se regăsesc domenii variate de interes în concordanţă cu nevoile pieţei muncii: Informatică, Drept, Ştiinţe Economice, Psihologie, Jurnalism, Educaţie fizică, Poliţie locală.

Un alt beneficiu pe care Universitatea “Spiru Haret” îl oferă, este posibilitatea de a studia în limba engleză pentru programele de studiu de licenţă Marketing şi Medicină veterinară.

Oferta programelor universitare de master cuprinde varii specializări ce au ca misiune aprofundarea pregătirii specialistului în domeniul ales şi poate fi consultată aici.

De ce Universitatea “Spiru Haret” ?

Pentru că:

  • Investeşte frecvent resurse umane pentru viitorul tău: profesori cu experienţă teoretică si practică îndelungată

  • Pune accent pe flexibilitate şi comunicare prin platforma e-learning Blackboard

  • Îţi deschide noi orizonturi prin proiecte, internship-uri şi job-uri

  • Ai parte de consiliere în carieră

  • Are televiziune proprie (TV – H) şi post de radio (Radio Seven) prin care îţi poţi promova realizările

  • Beneficiezi de cel mai nou centru sportiv şi de recuperare fizică Premium Wellness Institute 

Descoperă aici universul haretian şi devino şi tu #StudentLaUSH!