UPDATE Simulare BAC Română 2019. Subiectele primite de elevi şi baremele de evaluare

UPDATE Simulare BAC Română 2019. Subiectele primite de elevi şi baremele de evaluare

FOTO: Adevărul

Elevii de clasa a XI-a cât şi cei de clasa a XII-a au susţinut astăzi simularea la Limba şi Literatura Română, pentru examenul de bacalaureat. Elevii de clasa a XII-a de la profilul uman au primit un text din Ion Barbu, „Sub constelaţia numerelor”.

Ştiri pe aceeaşi temă

La al doilea subiect la română au avut de comentat, în minimum 50 de cuvinte, un fragment din poezia „Toamnă de suflet” a lui Tudor Arghezi, în care să evidenţieze relaţia dintre ideea poetică şi mijloacele artistice. 
 
La punctul trei al subiectelor la BAC 2019 la română, elevii de clasa a XII-a, profil uman, au avut de redactat un eseu de minimum 400 de cuvinte în care să prezinte relaţia dintre două personaje într-un roman interbelic studiat. 
 
 Elevii de clasa a XI-a, la profilul uman, au primit la subiectele la română la simularea bacalaureatului 2019 un text din Ioan Slavici, „Amintiri”. La subiectul al doilea, elevii au avut de prezentat în 50 de cuvinte perspectiva narativă dintr-un fragment din „Pânza de păianjen” de Cella Serghi. La al treilea subiect la română la simulare BAC 2019, elevii de clasa a XI-a, uman, au avut de redactat un eseu, de minimum 400 de cuvinte în care să prezinte particularităţie de construcţie a unui personaj dintr-o comedie studiată. 
 
Subiecte si Barem de evaluare clasa a XII-a - profil uman
 
 
 
   Barem de evaluare:
 
 
 
Subiecte si Barem de evaluare Clasa a XII - a - profil real
   
 
 
Subiecte si barem de evaluare Clasa a XI-a - profil real 
  
 
   Barem de evaluare: 
 
Subiecte şi barem de evaluare clasa a XI-a - profil uman
 
 
Barem de evaluare:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: