Marea Lojă Naţională din România, parteneriat cu Lauder-Reut pentru sprijinirea educaţiei

Marea Lojă
Naţională din România, parteneriat cu Lauder-Reut pentru sprijinirea educaţiei

Marea Lojă Naţională din România şi Complexul Educaţional Lauder-Reut au instituit un parteneriat în vederea susţinerii educaţiei la nivel de excelenţă. În urma acestui acord, Complexul Educaţional Lauder-Reut va beneficia de sprijin financiar în procesul educaţional şi de pregătire a generaţiilor viitoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marea Lojă Naţională din România este condusă de Marele Maestru Radu Bălănescu, profesor universitar în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacologie Carol Davila – şef al Departamentului de Chirurgie Ortopedică Pediatrică şi şeful Departamentului de Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu. Radu Bălănescu este  şi Secretar Executiv al Conferinţei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare, autor al multor lucrări de specialitate în domeniul de competenţă, precum şi un implicat susţinător al educaţiei şi al valorilor propagate prin aceasta. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările