Despre ce îi aşteaptă pe boboci în primul an de facultate, la Adevărul Live

Despre ce îi aşteaptă pe boboci în primul an de facultate 

Astăzi, la Adevărul Live am discutat cu reprezentanţii studenţilor, ce îi aşteaptă pe viitorii boboci în primul an de facultate. În studio, ni s-au alăturat Cristi popescu, preşedintele Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ASUR) şi George Velcea, preşedintele de onoare al Societăţii Studenţilor Universităţii din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă


Cum îţ găseşti un loc la cămin? Cum este viaţa viaţa de cămin? La ce să te aştepţi de la cursuri şi seminarii? Cum diferă sistemul universitar de liceu? Reprezentanţii studenţilor le vor povesti viitorilor boboci cum să se integreze în viaţa de student şi cât de mult diferă realitatea de la universitaţi faţă de aşteptările pe care le au tinerii.

Prima sesiune de admitere s-a încheiat la universităţile de stat, urmând ca în toamnă să se mai organizeze un concurs de admitere, dar pentru locurile rămase libere, care sunt în general locuri la taxă. Majoritatea universităţilor de stat vor anunţa unde mai sunt locuri libere abia în luna septembrie.

Intră pe live.adevarul.ro şi urmăreşte dezbaterea

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările