Colegiile I.L. Caragiale şi Gheorghe Lazăr au luat locul 1 la Concursul Infoeducaţie

Colegiile I.L. Caragiale şi Gheorghe Lazăr au luat locul 1 la Concursul Infoeducaţie

Elevii cei mai buni în IT din Bucureşti. FOTO: Facebook Infoeducaţie

Colegiul Naţional „I.L.Caragiale” a luat Locul 1 pe municipiu, la Concursul Infoeducaţie, secţiunea WEB, organizat de Inspectoratul Şcolar Bucureşti. Totodată, la secţiunea Multimedia, câştigător este un elev al Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr”. În urma poziţionării pe locul I, elevii s-au calificat la etapa naţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Colegiul Naţional „I.L.Caragiale” a luat Locul 1 pe municipiu, la secţiunea Web, la Concursul Infoeducaţie, cel mai longeviv concurs de IT din Romania. Cei care fac parte din echipa cea mai bună pe municipiul Bucureşti la secţiunea Web sunt Vlad-Aexandru Duncea şi Alexandru Mihai Oprea. La secţiunea Multimedia, potrivit site-ului Inspectoratului Şcolar Bucureşti, pe primul loc al secţiunii Multimedia s-a clasat elevul Andrei Turcu, de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”.

Câştigătorii fazei pe municipiu vor participa pe 1-6 august 2016, la faza naţională a Concursului Infoeducaţie, care vizează domeniile: Roboţi, Multimedia, Software Educaţional, Software utilitar, Aplicatii Web. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările