Wizz Air lansează o nouă rută către Marea Britanie. Cât costă un zbor spre Cardiff

0
0
Noua lansare suplimentează cele 60 de rute existente, operate deja de pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti
Noua lansare suplimentează cele 60 de rute existente, operate deja de pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti

Wizz Air anunţă introducerea unei noi rute din România către Marea Britanie. Românii pot călători acum din Bucureşti către Cardiff, în zilele de marţi şi duminică, începând cu 30 octombrie.

Biletele pentru această nouă rută sunt deja disponibile online pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil începând cu 24,99 EUR / 119 RON.

Noua lansare suplimentează cele 60 de rute existente, operate deja de pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti. Anunţul vine după ce compania aeriană a primit recent cea de-a 12-a aeronavă la baza WIZZ din Bucureşti şi a introdus o nouă rută din Bucureşti către Italia. Acum, românii pot călători de două ori pe săptămână şi în minunatul oraş Cardiff prin zborurile convenabile la preţ redus ale Wizz Air. Capitala şi cel mai mare oraş al Ţării Galilor, Cardiff este unul dintre cele mai verzi oraşe din Marea Britanie şi un important centru istoric şi arhitectural. Situat în sud-vestul ţării, Cardiff este un loc perfect pentru o vacanţă relaxantă în timpul toamnei şi un punct de intrare convenabil în Marea Britanie pentru cei care vor să-şi viziteze prietenii şi familia.

Wizz Air continuă să îşi extindă rutele în interiorul reţelei, chiar şi în contextul în care industria aviaţiei încearcă să minimizeze efectele provocărilor apărute în ultima jumătate de an. Astfel, Wizz Air rămâne devotată promisiunii de a oferi tarife reduse şi opţiuni diversificate de călătorie în Europa şi nu numai.

Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Wizz Air este cel mai mare operator aerian pe Aeroportul Internaţional «Henri Coandă» din Bucureşti şi ne angajăm să oferim cât mai multe oportunităţi de călătorie pasagerilor noştri din România, în Europa şi nu numai. Cea mai nouă rută de la Bucureşti către Cardiff va asigura pasagerilor noştri o destinaţie interesantă, dar mai puţin explorată, precum şi o rută alternativă pentru vizitarea prietenilor şi familiei în Marea Britanie. Aşteptăm cu nerăbdare să ne primim pasagerii la bordul primului nostru zbor cu plecare spre unul dintre cele mai interesante oraşe ale Marii Britanii.”

Pentru o garanţie în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecţie. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinaţie, precum şi să aibă opţiunea de a-şi anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite