Volkswagen nu a exclus întreruperi de producție din cauza recentelor inundații din Slovenia

0
Publicat:

Potrivit unui reprezentant al Volkswagen din Slovenia, din cauza impactului disponibilității unor părți componente, producția unuia dintre furnizorii săi de piese de schimb ar putea fi afectată.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Producătorul german Volkswagen se poate confrunta în septembrie cu probleme pe liniile de asamblare din cauza inundațiilor din Slovenia. Din cauza impactului disponibilității unor părți componente, producția unuia dintre furnizorii săi de piese de schimb ar putea fi afectată, arată agenția germană de știri DPA, care citează un reprezentant al concernului.

Până acum, am reușit să asigurăm disponibilitatea pieselor de schimb datorită lanțurilor extinse de aprovizionare din întreaga lume”, a spus acesta referindu-se la posibilitatea întreruperilor de producție.

Purtătorul de cuvânt al Volkswagen nu a precizat despre ce producător sloven vorbește și nici la ce fabrici nu sunt excluse întreruperi.

Anterior, premierul sloven Robert Golob a anunțat că două treimi din teritoriul republicii au fost afectate de inundații severe. Potrivit politicianului, peste 10.000 de case au fost inundate, pagubele cauzate de impactul fenomenelor naturale extreme fiind de câteva miliarde de euro. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite