Vlad Vlăsceanu, fondatorul tIMOn, la Adevărul Live: Preţurile locuinţelor nu vor avea o creştere spectaculoasă în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Vlasceanu - FOTO Eduard Enea
Vlad Vlasceanu - FOTO Eduard Enea

Preţurile locuinţelor nu vor avea o creştere spectaculoasă în acest an, în ciuda apetitului mai mare ca urmare a creşterilor salariale, iar în prezent este o idee bună să cumperi un apartament pe care să îl închiriezi, deoarece ai un randament mai bun decât dacă depui banii în bancă, a declarat la Adevărul Live Vlad Vlăsceanu, fondatorul şi directorul Târgului Imobiliar Naţional – tIMOn.

Rămâneţi pe adevarul.ro pentru principalele declaraţii. 

„Preţurile, din punctul meu de vedere, nu vor avea o creştere spectaculoasă, chiar dacă apetitul de creditare va fi mai mare, apetitul de consum mai mare”, a spus Vlăsceanu, precizând că automat dacă a crescut salariul, oamenii se gândesc „hai să vedem cât e rata la bancă, hai să investesc, vreau să investesc într-un apartament pentru copil sau pentru rentabilizare”.

Potrivit lui, este, într-adevăr, o idee foarte bună, astăzi, dacă te duci să îţi cumperi un apartament şi să îl închiriezi. „Ai un randament mult mai bun decât dacă ţi-ai duce banii să ţi-i depozitezi în bancă şi să ai dobânda băncii”, a menţionat Vlăsceanu. 

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite