Unul dintre cele mai vechi hoteluri din Capitală a fost vândut. Cine e cumpărătorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
calea victoriei 1900 old fain hotel du bulevard.jpg

Unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Capitală, construit în 1920, a fost vândut miercuri cu ajutorul EY România şi al firmei de avocatură Radu şi Asociaţii.

VISIONAPARTMENTS a semnat azi acordul de cumpărare a fostului Hotel Ramada Majestic Bucureşti. Proprietatea situată pe Calea Victoriei, într-o zonă emblematică din punct de vedere turistic, are 111 camere dispuse pe 5 etaje şi oferă o varietate de facilităţi adiţionale.

Anja Graf, CEO şi Preşedinte al VISIONAPARTMENTS, a  declarat: “Cu ajutorul Ernst & Young România şi al firmei de avocatură Radu şi Asociaţii, VISIONAPARTMENTS a reuşit să finalizeze această tranzacţie comercială importantă în Bucureşti. Suntem foarte entuziasmaţi de această achiziţie. Acest pas reprezintă o etapă crucială în istoria VISIONAPARTMENTS şi în planurile noastre de expansiune”. 

Compania Visionapartments, specializată în principal în închirierea de apartamente şi spaţii de birouri a fost înfiinţată în Elveţia în 1999, având astăzi operaţiuni în peste 850 de oraşe din circa 100 de ţări, cu peste 130.000 de spaţii de business.

Fostul proprietar reprezentat de Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi Special Properties, brokerul exclusiv al vânzătorului, sunt încântaţi să transmită această proprietate istorică generaţiei următoare.

Hotelul istoric are 111 camere şi 450 m2 spaţiu pentru evenimente, format din 6 săli de meeting, care pot acomoda până la 300 de invitaţi. O sală de sport, o zonă de spa cu piscină încălzită, un jacuzzi, precum şi un bar, un restaurant şi un centru de afaceri, toate fac parte din această proprietate unică.

Hotelul a fost construit în 1920 şi este situat în inima Bucureştiului, pe Calea Victoriei. Este o cazare ideală atât pentru cei care vin în interes de afaceri, cât şi pentru turişti, oferind acces imediat la magazine, restaurante, afaceri şi multe altele. Principalele atracţii din apropiere includ Muzeul Naţional de Artă, Muzeul Naţional de Istorie a României, Ateneul Român şi Teatrul Naţional Bucureşti. 

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite