Un dezvoltator israelian cumpără hotelul Susai din Predeal şi plănuieşte să investească zeci de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook
Foto Facebook

Un dezvoltator israelian a anunţat că va cumpăra hotelul Susai din Predeal şi plănuieşte să investească zeci de milioane de euro în renovarea şi modernizarea acestuia.

„Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe anunţă achiziţia hotelului Susai din Predeal şi are în vedere investiţii de circa 60 de milioane de euro pentru renovarea şi modernizarea proprietăţii, care va deservi, ca şi în prezent, segmentul hotelier”, a informat compania.

Hotelul este operat de firma Susai Mont, controlată, conform termene.ro, de Smart Financial Services (70%). La rândul său, Smart Financial este deţinută integral de Adrian Sârbu, conform datelor analizate de Profit.ro.

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe îşi consolidează portofoliul local şi anunţă achiziţia hotelului Susai din staţiunea montană Predeal. Compania are în vedere investiţii de circa 60 de milioane de euro pentru renovarea şi modernizarea proprietăţii, care va deservi, ca şi în prezent, segmentul hotelier”, anunţă compania.

Actualmente în fază de proiectare, viitorul proiect va purta numele de H Susai şi va fi dezvoltat pe baza referinţelor specifice conceptului internaţional BIO & SPA hotel care presupune integrarea a cât mai multe elemente verzi, alimentarea complexului cu energie provenită din surse regenerabile, restaurante certificate organic, aprovizionate din surse bio, etc.. Proprietarea va trece printr-un amplu proces de transformare şi ţinteşte un standard de minim 5 stele. Odată finalizat, H Susai va fi administrat de un operator internaţional, selectat ulterior de dezvoltator.

„Hagag Development Europe este un jucător bine poziţionat pe piaţa din Bucureşti, în special pe segmentul rezidenţial şi în creştere pe cel de birouri, iar diversificarea ariilor pe care activăm rămâne una dintre direcţiile cheie de dezvoltare ale companiei. Această nouă achiziţie reprezintă un pas important pentru consolidarea operaţiunilor noastre în România, pavând calea către noi oportunităţi de business. În acest sens, urmărim să adaugăm în portofoliu noi active care să ne permită extinderea cu succes pe piaţa hotelieră locală.”, a spus Yitzhak Hagag, Cofondator şi acţionar al Hagag Development Europe.

Compania prospectează activ piaţa în cautare de noi active cu potenţial investiţional şi de dezvoltare şi are în plan extinderea către segmentul hotelier. Sunt vizate proprietăţi localizate în zonele centrale ale celor mai reprezentative oraşe din România, pentru care va investitorul va finanţa lucrările de reconversie şi modificările corespunzătoare transformării acestora în unităţi hoteliere de talie internaţională.

EconomiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite