Transgaz are şefi noi. Cine sunt Petru Văduva, Radu Cernov, Mihaela Preda şi Ion Sterian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma procesului de recrutare şi selecţie desfăşurat conform OUG 109/2011, Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) a ales membrii Consiliului de Administraţie al companiei SNTGN Transgaz SA (TGN).

Iată cine sunt, potrivit Ministerului Economiei, noii membri CA de la Transgaz:
** Petru Văduva este CEO al Ţiriac Holdings, membru în Consiliul de Administraţie al Unicredit Ţiriac Bank şi al Allianz Ţiriac. În cei 21 de ani de activitate a deţinut funcţii de conducere în  domeniul bancar şi de investii, atât pe plan local, cât şi internaţional, în companii precum Uralsib şi Renaissance Capital (Rusia), Seb Investment Management (Marea Britanie), Caspian Securities şi Bear Stearns (SUA).
** Radu Cernov este Partener în cadrul Societăţii Civile de Avocaţi Enescu Panait Pop şi Asociaţii, având o experienţă de peste 12 ani în sectorul de industrii reglementate, relaţii guvernamentale,  precum şi în domeniul afacerilor.
 Domnul Cernov a oferit asistenţă în obţinerea de finanţări de la UE şi în negocierea cu insitutii financaire multilaterale (Banca Mondială, BERD, JBIC). De asemenea a coordonat negocierile cu Uniunea Europeană pe două capitole din domeniul telcomunicatiior şi audiovizual.
** Mihaela Preda este director în cadrul Direcţiei Relaţii Instituţionale şi Politici Comunitare a OPSPI, fiind printre altele responsabilă de asigurarea legăturii cu Uniunea Europeană în procesul de privatizare şi restructurare a operatorilor economici din portofoliul O.P.S.P.I. Printre proiectele coordonate se numără vânzarea unui pachet de 15% din acţiunile deţinute de statul român la Transgaz prin Ofertă Publică Secundară.
** Ion Sterian deţine în prezent funcţia de de membru A.G.A. în cadrul SNT Transgaz Mediaş post ocupat începând cu anul 2007, precum şi pe cea de Director Executiv Direcţia Tehnică în cadrul Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat. În cei 6 ani în care a deţinut calitatea de membru A.G.A. la SNTGN Transgaz S.A. Mediaş, a avut rol decizional în elaborarea strategiei de retehnologizare, modernizare, dezvoltare şi restructurare economico-financiară a companiei.
 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite