Trans Sped și BCR revoluționează digitalizarea serviciilor bancare din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trans Sped, lider în soluții de transformare digitală, împreună cu Banca Comercială Română (BCR), au finalizat implementarea unui flux de digitalizare fără precedent în piața din România. Acest proiect ambițios reprezintă un pas major în evoluția serviciilor bancare spre mediul digital.

Trans Speed si BCR jpg


Potrivit declarațiilor oficialilor, Trans Sped a pus la dispoziție un proces integrat al fluxului, de la identificarea clientului, până la semnarea efectivă a documentelor bancare prin intermediul certificatelor digitale, notează profit.ro


"Ne bucură faptul că parteneriatul nostru cu BCR, început încă din 2004, produce în continuare rezultate de referință pe piața românească. După multe inovații și multe premiere pe care le-am realizat împreună, facem în continuare pionierat în digital banking. Integrarea certificatelor calificate Trans Sped în ecosistemul George BCR aduce beneficii clienților băncii, facilitându-le accesul la produsele și serviciile oferite și îmbunătățindu-le experiența în procesul de obținere a acestora. Este, de asemenea, și o dovadă a angajamentului nostru față de parteneri în ceea ce privește inovația și excelența, angajament pe care îl onorăm de fiecare dată" - Alexandru Avram, Director Vânzări Trans Sped.


Cristian Mustata, Director Executiv Adjunct, Distributie Retail BCR, a evidențiat faptul că, în 2024, peste 80% dintre produsele achiziționate de clienții BCR au fost accesate exclusiv prin intermediul aplicației George, reflectând angajamentul constant pentru inovație și îmbunătățirea experienței clienților.


"În 2024, peste 80% dintre produsele achiziționate de clienții BCR au fost accesate exclusiv prin intermediul aplicației George, 100% digital. Alături de partenerii noștri de la Trans Sped, ne perfecționăm în permanență serviciile digitale oferite clienților noștri în cadrul ecosistemului George. Experiența pe care le-o oferim este foarte importantă pentru noi, așadar, prin implementarea serviciului de semnătură electronică calificată integrată nativ în ecosistemul George și furnizată prin intermediul Trans Sped, viteza și experiența în utilizarea fluxurilor digitale au crescut semnificativ" - Cristian Mustata, Director Executiv Adjunct, Distributie Retail BCR.


Parteneriatul solid dintre Trans Sped și BCR, care datează din 2004, a fost fundamentul pentru numeroase inovații în domeniul digital banking din România. De-a lungul timpului, acest parteneriat a facilitat introducerea semnăturii electronice calificate, identificării video și a altor soluții digitale de pionierat.

Trans Sped este prima companie din România care a emis certificate digitale pentru semnătură electronică în cloud și primul Prestator Calificat de Servicii de Încredere certificat conform Regulamentului eIDAS.

De asemenea, este prima companie locală care a obținut avizul Autorității. Certificatele digitale emise de Trans Sped sunt incluse în Lista de Încredere a UE (EU Trusted List) și sunt cross-certificate cu Federal Bridge of US, asigurând recunoașterea lor de către instituții, companii și organisme publice sau private din SUA și UE.

În calitate de al SAFE Identity, ETSI și consorțiului Cloud Signature, Trans Sped contribuie activ la dezvoltarea standardelor internaționale în domeniu. Prin soluțiile sale, Trans Sped susține companii din diverse industrii, precum farmaceutică, biotehnologie, financiar-bancar, asigurări, utilități, retail și automotive, în procesul de digitalizare și optimizare a eficienței operaționale la nivel global.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite