Topul celor mai puternice ieftiniri lunare din ultimii 20 de ani. Când au avut loc scăderi miraculoase de preţuri în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vara ramane singurul ajutor pentru romani in ceea ce priveste evolutia preturilor. Mai precis, cele mai multe ieftiniri au loc in lunile de vara, iar ele vizeaza preponderent produsele alimentare.

In general, nici aceste ieftiniri nu rup gura targului, in sensul ca nu sunt prea consistente, prea adanci. Totusi, sunt cateva luni in care astfel de ieftiniri au avut loc, iar unele chiar s-au vazut in portofelul cetatenilor.

Econtext va prezinta un clasament al lunilor in care s-au consemnat cele mai profunde ieftiniri, un top al tuturor ieftinirilor lunare de la Revolutie si pana in momentul de fata.

Si vom prezenta trei paliere: ieftiniri la toate produsele si marfurile, cu subdiviziunile: ieftiniri ale produselor alimentare si, respectiv, ieftiniri ale produselor nealimentare. In plus, este vorba despre ieftiniri lunare.

Cand au avut loc ieftiniri in Romania: cand a scazut pretul alimentelor, dar si al produselor nealimentare aflati in continuarea articolului

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite