Toate sistemele Raiffeisen Bank au fost blocate sâmbătă dimineaţă din cauza unei pene majore de curent în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bancomat raiffeisen

Plata cu cardul şi folosirea ATM-urilor băncii au fost operaţiuni imposibile sâmbătă dimineaţă până la ora 9,00, din cauza unei pene de curent care a afectat toate sistemele Raiffeisen Bank.

Sîmbătă dimineaţă, clienţii Raiffeisen nu au putut folosi nici cardurile la POS, nici bancomatele, nici serviciile de online banking.

 "În urma penei de curent de astăzi, din nordul Capitalei, întâmpinăm un incident din cauza căruia, momentan, nu funcţionează următoarele servicii: call-center, aplicaţiile online banking, tranzacţii cu cardul sau prin ATM. Lucrăm la remedierea cât mai rapidă a situaţiei şi vom reveni cu update-uri. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create", a informat dimineaţă Raiffeisen pe pagina sa de facebook.

Ulterior, banca a anunţat că tranzacţiile prin card, ATM şi POS funcţionează de la ora 9:00, iar site-ul şi-a revenit la ora 10.

"Lucram la remedierea aplicaţiilor de internet şi mobile banking", preciza banca.

O pană de curent a afectat, sâmbătă dimineaţa, reţeaua electrică din nordul şi estul Capitalei. E-Distribuţie Muntenia a informat că defecţiunea nu a avut loc în instalaţiile sale, sugerând că s-ar fi produs din cauza reţelelor Transelectrica.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite