TBI Bank, cumpărături cu plata în rate fără dobândă pentru produsele Apple

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

TBI Bank a încheiat un parteneriat cu iSTYLE, cel mai mare Apple Premium Reseller din regiune, prin care va oferi clienţilor Apple soluţia „Cumperi acum, plăteşti mai târziu cu dobândă 0%” prin platforma inovatoare TBIPay.

Potrivit reprezentanţilor TBI Bank, platforma dezvoltată ajută retailerii online şi offline să-şi crească vânzările şi să-şi extindă baza de clienţi prin creşterea accesibilităţii produselor pentru utilizatori.

„Conceput pentru a răspunde atât nevoilor clienţilor, cât şi ale comercianţilor, TBIPay oferă o experienţă de creditare de înaltă calitate, într-un mediu complet digital.”, transmite sursa citată.

Astfel, fără a fi nevoie de documente suplimentare, 100% online, cu aprobare pe loc, clienţii iSTYLE pot avea produsul Apple pe care şi-l doresc imediat şi îl pot plăti ulterior în rate potrivite bugetului lor, cu dobândă zero.

„Pe măsură ce trecerea la comerţul online accelerează, soluţia TBIPay este acum disponibilă şi în magazinul online iSTYLE şi mulţi clienţi au putut deja să-şi cumpere un produs Apple şi să plătească prin soluţia de tip Buy Now, Pay Later. 

Acest parteneriat aduce soluţiile de plată personalizate mai aproape de clienţi şi se adaptează modelelor şi nevoilor dinamice de cumpărare”, spune Ionut Sabadac, Head of Merchant Solutions.

„2020 a fost un an al schimbărilor, caracterizat printre altele de un salt considerabil în utilizarea tehnologiei, atât din punctul de vedere al consumatorilor, cât şi al retailerilor. Prin noua colaborare cu TBI, prioritatea noastră este să răspundem cererii şi nevoilor din piaţă şi să facem produsele Apple accesibile oricui, oferind o soluţie financiară uşor de accesat în platforma noastre online, care le va da oamenilor puterea de a folosi produsele pe care le iubesc", spune Valeriu Ion, General Manager iSTYLE România, Bulgaria şi Regiunea Adria.

Colaborarea TBI Bank cu comercianţii parteneri care folosesc soluţia TBIPay a rezultat într-o creştere de 60% a vânzărilor online şi offline în 2021, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2020. 

Astfel, TBIPay a fost un instrument cheie pentru comercianţii care doresc să-şi sporească vânzările în magazinele fizice şi online, dar şi să ofere clienţilor o modalitate uşoară şi accesibilă de a cumpăra pe loc produsele pe care le doresc şi de a le plăti mai târziu.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite