TASS anunţă că aproximativ 200 de restaurante McDonald's se vor deschide în Rusia până la sfârşitul lunii iunie sub noul brand

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Shutterstock / Fostele restaurante McDonald's, se vor redeschide sub un nou nume, cu noi meniuri şi cu un nou proprietar (rus).
Foto: Shutterstock / Fostele restaurante McDonald's, se vor redeschide sub un nou nume, cu noi meniuri şi cu un nou proprietar (rus).

De fapt, vorbim de o reţea de restaurante care va funcţiona sub o nouă marcă şi cu noi nume de meniu, în fostele restaurante McDonald's, în condiţiile în care afacerea a fost vândută unui proprietar rus.


„Aproximativ 200 de restaurante ale fostului lanţ McDonald's se vor deschide sub noul brand în Rusia până la sfârşitul lunii iunie,” transmite agenţia rusă de ştiri TASS, marţi, citându-l pe „CEO-ul McDonald's din Rusia”, Oleg Paroev.

„Avem un plan de lansare în „valuri”, vrem să deschidem destul de multe franchise până la sfârşitul lunii iunie. Al doilea „val” va fi aproape pe 13 iunie. <…> Până la sfârşitul lunii iunie, trebuie neapărat deschise aproximativ 200 de locaţii în toată ţara, dacă funcţionează, chiar mai multe”, a spus Paroev.

McDonald's a suspendat operaţiunile tuturor celor 850 de restaurante din Rusia pe 14 martie, la scurt timp după începerea invaziei Rusiei în Ucraina. Pe 16 mai, compania, a cărei cotă pe piaţa de catering a ajuns la 7%, şi-a anunţat retragerea din Rusia şi, prin medierea Ministerului Industriei şi Comerţului al Federaţiei Ruse, a vândut afacerea unui proprietar rus. Cumpărătorul a fost omul de afaceri Alexander Govor.

Lanţul va funcţiona sub o nouă marcă şi cu noi nume de meniu, iar toţi angajaţii îşi vor păstra locurile „în condiţii echivalente” timp de cel puţin doi ani, a anunţat noul proprietar.

Primele 15 puncte de lucru ale noului McDonald's se vor deschide pe 12 iunie la Moscova şi în regiunea Moscovei - câte unul în Odintsovo, Reutov şi Khimki.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite