DOCUMENT Misterul a fost elucidat: CV-ul Mihaelei Triculescu, noul şef al ANAF, a fost publicat. Şefa Fiscului şi-a greşit numele

DOCUMENT Misterul a fost elucidat: CV-ul Mihaelei Triculescu, noul şef al ANAF, a fost publicat. Şefa Fiscului şi-a greşit numele

CV-ul noului preşedinte al ANAF, Mihaela Triculescu, a fost publicat în sfârşit, la peste trei săptămâni de când aceasta a fost numită. Un detaliu interesant este că documentul începe cu o eroare uriaşă, şefa Fiscului greşindu-şi chiar numele de familie.

Ştiri pe aceeaşi temă

CV-ul Mihaelei Triculescu confirmă faptul că experienţa nu o recomandă pentru un post cu o responsabilitate atât de mare, cum este funcţia de şef al ANAF.

În primul rând că şefa ANAF şi-a greşit chiar şi numele din CV: „Triulescu”, în loc de „Triculescu”. La scurt timp după publicarea documentului, eroarea a fost reparată şi un CV cu numele corect a fost urcat pe site-ul ANAF.

Cine este Mihaela Triculescu

Mihaela Triculescu are 43 de ani şi a absolvit, în anul 1998 Facultatea de Ştiinţe Economice de la Universitatea din Craiova. Şi-a încheiat studiile de licenţă cu o lucrare despre „Economie şi Gestiunea Producţiei Agroalimentare”. În perioada 2006 -2008 a făcut, la aceeaşi facultate, un master în „Analiză diagnostic şi evaluarea afacerilor”. Triculescu are şi certificat de formare pedagogică, luat în 2014 de la aceeaşi facultate, precum şi Acreditare CNFPA/ ANC – Certificat manager de proiect şi Acreditare CNFPA/ ANC – Certificat formator, ambele din 2013.

Triculescu a lucrat timp de 3 ani, între 1999 şi 2002, ca economist pentru firma SC Getrans Suma 2-3 Impex SRL din Craiova.

În perioada 2002 – 2011, Triculescu a fost director economic pentru o altă companie din Craiova, SC Rophill Com SRL, firmă la care s-a întors în perioada 2012 –2016.

În perioada 2011 – 2012, ea a fost director adjunct la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Dolj.

Din 2016 până în prezent, Mihaela Trisculescu este practician în insolvenţă.

Vorbeşte fluent engleză, aceasta fiind singura limbă străină cunoscută, şi are permis de conducere Categoria B.

Mihaela Triculescu se prezintă, astfel, cu un CV sărăcăcios, care arată că se pricepe să fie economist, cel mult contabil. Lipsesc însă competenţele care să explice de ce a fost aleasă pentru un post atât de important precum cel de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. 

CV-ul Mihaelei Triculescu omite anumite detalii din parcursul său profesional, precum funcţia de contabil la SC Servicii Publice SA, firma de curăţenie a Primăriei Cârcea, o comună de 3.400 de locuitori din judeţul Dolj, după cum a semnalat „Adevărul” încă din data de 6 ianuarie. Există chiar şi documente semnate de Mihaela Triculescu pe site-ul Primăriei Cârcea.

Mihaela Triculescu a şi ratat o serie de oportunităţi, de-a lungul „carierei”. Mihaela Triculescu a participat, în 2015, la proba orală pentru ocuparea unui post de inspector la Antifraudă, dar a fost respinsă, scria profit.ro.

CV Mihaela Triculescu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările