Direcţia Antifraudă din ANAF va monitoriza firmele din energie

Direcţia Antifraudă din ANAF va monitoriza firmele din energie

Ministerul Finanţelor a anunţat că monitorizează firmele în domeniul energiei, astfel că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), prin Direcţia Antifraudă Fiscală, va desfăşura acţiuni de monitorizare a comportamentului financiar-fiscal al operatorilor economici din domeniu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, a dispus intensificarea analizelor privind posibile distorsiuni ale pieţei în domeniul energiei, în contextul îngrijorărilor legate de creşterea preţurilor la energie şi gaze naturale şi al anunţului Comisiei Europene, acela de a avea un set de măsuri şi opţiuni pentru a răspunde la şocul creşterii preţurilor", anunţă Ministerul de Finanţe.
 
În acest sens, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, va desfăşura acţiuni de monitorizare a comportamentului financiar-fiscal al operatorilor economici din domeniu.
 
"Acţiunile vizează menţinerea unui mediu concurenţial corespunzător şi vor completa demersurile instituţiilor cu atribuţii în domeniu", precizează ministerul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările